Cimbom’da on numarada Yusuf sesleri

Cimbom’da on numarada Yusuf sesleri

Trabzonspor’dan Lille transfer olarak adından söz ettiren Milli yıldız Yusuf Yazıcı’nın ismi son günlerde Galatasaray’la anılmaya başlandı. Okan Buruk’un da on numarada yerli bir isim istemesinin ardından hızlandırılan süreçte Yusuf’un menajerinden açıklama geldi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak taraftar ve camiasını memnun eden Galatasaray’da gelecek sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gösterdiği performansla şampiyon kadronun en önemli isimlerinden biri olan on numara Dries Mertens’in yaşının ilerlemesinin ardından on numara pozisyonunda arayışa giren Sarı-Kırmızılı kurmayların adı Beşiktaş’la da anılan Yusuf Yazıcı için harekete geçtiği iddia edildi.

Geçen sezonu Trabzonspor’da geçiren Milli yıldız yaşadığı sakatlıklar ve istikrarsız performansıyla takımdan gönderilen ilk isim olmuştu. Kariyerinde Avrupa Ligi dahil birçok organizasyonda başarı sağlamış on numara eski günlerine döneceği bir takım arayışında. Yerli statüsünde olması nedeniyle Okan Buruk’un Yazıcı’ya onay verdiği öğrenilirken oyuncunun Galatasaray formasıyla eski günlerine dönebileceği düşünülüyor. Adı Galatasaray’la da anılan Yusuf’un menajeri de transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı’yı isteyen bir kulüp varsa öncelikle Trabzonspor’la anlaşılması gerektiğini belirten menajer “Galatasaray ve Beşiktaş’tan bize resmi bir teklif gelmedi. Gelse bile Trabzonspor ile hem yazılı hem de gönülden bağı var. Yusuf hülle transfer işine girmez. Türkiye’den isteyen bir kulüp varsa önce Trabzonspor ile anlaşması gerekiyor. Trabzonspor’un rızasını almadan Yusuf Türkiye’den bir kulübe gitmez. İkimiz de sözleşme feshet, gel git olayına girmeyiz. İsteyen varsa Trabzonspor’la anlaşmalı” dedi.

Yusuf Yazıcı’ya Avrupa kulüplerinin ilgisinin olduğunu anlatan menajer, “Avrupa’da kalmayı, kariyerini burada sürdürmeyi istiyor. Onu isteyen bazı kulüpler var. Rusya ve Arabistan liginden de ilgi var, kulübüyle temastalar. Sanırım 10 güne kadar belli olur” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN