Ertuğrul Doğan eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nu hedef aldı! "Biz böyle hatalar yapmayacağız..."

Ertuğrul Doğan eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nu hedef aldı! "Biz böyle hatalar yapmayacağız..."

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için kolları sıvayan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nu hedef aldı. Doğan'ın açıklamaları sonrasında Ağaoğlu'nun vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan, eski başkan Ağaoğlu'nu hedef aldı.

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve kurul başkanlarının yer aldığı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bordo-mavili ekibin 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de elde ettiği şampiyonluğun belgeselinin 2 Ağustos'ta yayınlanacağını duyuran Ertuğrul Doğan, "Trabzonspor’un şampiyonluk belgeselini, Trabzonspor’un kuruluş tarihinde yayınlamak istiyoruz. Bugüne kadar uzadı, geldiğimiz 3 aydan beri ciddi uğraş veriyoruz. Son rötuşlar yapılıyor. Tüm dünyanın gündemine gelecek, herkes tarafından konuşulacak bir şampiyonluk belgeseli yaptığımızdan emin olabilirsiniz. İnanılmaz emek ve çalışma yapıldı. Bunu karşılığını da göreceğimiz inanıyorum" dedi.

ertoq.jpg

"BİZ BÖYLE HATALAR YAPMAYACAĞIZ"

Başkan Doğan ayrıca yeni sezon forma tanıtımının 24 Haziran'da yapılacağını açıklayarak "Yeni sezon formalarımız için planlama yapıyoruz. 24 Haziran’da yayınlayacağız. Türkiye’de daha önce yapılmamış ve dünyada örneğine fazla rastlamadığımız bir organizasyonla forma tanıtımı hazırlandı" dedi.

Eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nu hedef alan Doğan, kulübün maaş bütçesine dikkati çekerek "akım bütçemiz 42.9 milyon euro. Şampiyon olduğumuz sezon ise 27.5 milyon cıvarıydı. Bütçeyi artırmak ve harcama yapmak başarılı olacaksın anlamına gelmiyor. Bu, acı bir deneyim olarak karşımızda. Biz böyle hatalar yapmayacağız" açıklamasında bulundu. Doğan daha sonrasında ise "bunda benimde payım vardır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN