Fikret Orman sessizliğini bozdu! Canlı yayında Şenol Güneş'i hedef aldı: 'Nakış gibi işlendi...'

Fikret Orman sessizliğini bozdu! Canlı yayında Şenol Güneş'i hedef aldı: 'Nakış gibi işlendi...'

24 Eylül 2019'da Beşiktaş'taki başkanlık görevinden ayrılan Fikret Orman, başkanlık sürecinde beraber çalıştığı Şenol Güneş'i hedef aldı. Orman'ın açıklamaları sonrasında gözler Şenol Güneş'e çevrildi.

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin aldığı seçim kararı sonrasında başkan adaylığı için ismi geçen, siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman, sessizliğini bozdu. Orman, Lugano yenilgisi sonrasında istifa eden Şenol Güneş'i hedef aldı. Orman'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında Tayland'da görüntülenen ve bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Fikret Orman, sessizliğini bozdu. Kartal'a başkan adayı olacağı konuşulan Orman, başkanlığı sürecinde beraber çalıştığı teknik direktör Şenol Güneş'i hedef aldı.

2012-2019 yılları arasında siyah- beyazlı ekipte başkanlık yaparak Beşiktaş'ı Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyonluğa ulaştıran Fikret Orman, 24 Eylül 2019'da başkanlık görevinden ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

Sözcü TV'den Ercan Taner'in sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Şenol Güneş'i hedef alarak, Beşiktaş'ın 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Süper Lig'de kazandığı şampiyonluklar hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu sezonlarda şampiyonluğa ulaşan takımı Şenol Güneş'in değil Samet Aybaba ve Sloven Bilic'in kurduğunu öne süren Orman, "Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile 2 sene üst üste şampiyon olduğumuz takım Şenol Güneş'in hazırladığı bir takım değil. O takım nakış gibi işlendi. Samet hocanın. Slaven Bilic'in de emeği var. Her sene üstüne koyarak yeni oyuncular. Biz o takımı nakış gibi kurduk" dedi.

Orman'ın bu sözleri sonrasında gözler Şenol Güneş'e çevrildi. Tecrübeli teknik adamın Orman'ın açıklamalarına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN