Fırtına Delaney’in peşinde

Fırtına Delaney’in peşinde

Kadro güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, orta saha takviyesi için düğmeye bastı. Bordo-Mavili yönetim, Sevilla forması giyen Thomas Delaney için girişimlerini sürdürürken oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Transfer döneminde etkili bir performans sergileyen Trabzonspor, takviye çalışmalarına devam ediyor. Sevilla forması giyen Thomas Delaney için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’da transfer görüşmelerinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Bordo-Mavili yönetim, 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun menajeri ile ilk teması kurdu ve nabız yokladı. 31 yaşındaki Danimarkalı orta saha için kulübünün 1.8 milyon euro istediği, Bordo-Mavili kulübün de 1 ile 1.2 milyon euro arasında bir teklif yaptığı iddia edildi.

Pazarlıklar sürüyor. Oyuncuyla Kopenhag’ın da ilgilendiği belirtiliyor. Piyasa değeri 2 milyon euro olan Delaney için Sevilla kulübünün bir bonservis bedeli talep ettiği ancak henüz rakamın kesinlik kazanmadığı ifade edildi. Yönetim bu transferi de bitirmek için yoğun çaba gösteriyor. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu ile Trabzonspor’un dışında Kopenhag’ın da ilgilendiği dile getiriliyor.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, Danimarka’nın Lyngby BK takımında forma giyen Tochi Chukwuani ile anlaşma sağladı. Chukwuani’nin ilk sağlık taramaları temiz çıktı. Oyuncu İstanbul’da da sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından kendisini Trabzonspor’a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Lyngby BK, 20 yaşındaki Chukwuani’yi geride bıraktığımız sezon başında Nordsjaelland’dan bedelsiz transfer etmiş ve oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Geneç sezon 23 maça çıkan Chukwuani, 1 gollük skor katkısı verdi. Fırtına, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve kulübü Lyngby’e 700 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN