Fırtına’da Petkovic haftası

Fırtına’da Petkovic haftası

Gelecek sezon iddialı bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor, golcü takviyesi için geri sayıma geçti. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın gözde isimlerinden Bruno Petkovic için son teklifini sunan Bordo-Mavililer, Dinamo Zagreb’in bu haftavereceği yanıta odaklandı.

Transfer döneminin hareketli ekiplerinden Trabzonspor, yeni takviyeler için çalışmalarına devam ediyor. Fırtına bu doğrultuda, hücum hattına güçlendirmek için geriye sayıma geçti. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın gözdesi Hırvat forvet Bruno Petkovic’te pazarlıklar sürüyor. Tecrübeli golcünün geleceği Dinamo Zagreb’in Perşembe günü vereceği yanıtla netlik kazanacak.

Özellikle teknik direktör Nenad Bjelica’nın alınmasını ısrarla istediği Petkovic için Hırvat ekibi Dinamo Zagreb’in, Trabzonspor’un yaptığı teklife kısa süerede olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağı belirtildi. Bordo-Mavili kulüp, olumlu yanıt alması halinde 3 milyon euro karşılığında golcüsüne kavuşmayı planlıyor.

Öte yandan Trabzonspor’da ön çapraz bağı yırtılan Hırvat oyuncu Mislav Orsic’in en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bu talihsizlikten sonra acil olarak alternatif arayan Bordo-Mavililerin gündemine son giren isim Marko Pjaca oldu. Juventus’a transfer olduğunda Hırvat futbolcunun geleceğinin parlak olacağı düşünülüyordu. Ancak 28 yaşındaki oyuncunun kariyeri sürekli aşağı doğru düştü. Hemen her sene farklı takımlara kiralanan ve geçen sezonu da Empoli’de tamamlayan Pjaca menajerler tarafından Trabzonspor’a önerildi.

Nenad Bjelica’nın varlığının kendileri için avantaj olacağına inanan menajerler Pjaca için Trabzonspor’dan cüzi rakamlar talep ettiler. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Bjelica’nın vereceği rapor Trabzonspor’un transferini belirleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN