Galatasaray yeni yıldızını İngiltere'de buldu! 36 gol 25 asist...

Galatasaray yeni yıldızını İngiltere'de buldu! 36 gol 25 asist...

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti.

Bu sezon Oka Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başladı. Tecrübeli teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer operasyonuna başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Okan Buruk'un göreve gelmesiyle birlikte Icardi, Tete, Zaha ve Sanchez gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarını heyecanlandıran hamlelere imza atan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu kez İngiliz devi Manchester United'ın genç yıldızına kancayı taktı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı ekip, A Spor'un haberine göre; United formasını terleten Shola Shoretire'yi kadrosuna katmayı planlıyor.

İngiliz ekibinin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'a kiralamaya sıcak baktığı ileri sürülürken İngiliz orta saha oyuncusunun da sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan genç yetenek, bu sezon İngiliz ekibinin genç takımında 12 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 9 gol 4 asiste imza attı. 20 yaşındaki genç yetenek futbol hayatı boyunca toplamda 118 karşılaşmada görev alırken 36 gol 25 asiste imza attı.

Manchester United stance on Shola Shoretire departure on transfer deadline day - Manchester Evening News

Sarı-kırmızılı ekibin genç yıldızı iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN