Galatasaray'a 33 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacal: 115 gol 76 asist...

Galatasaray'a 33 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacal: 115 gol 76 asist...

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek 'rüya takım' için çalışmalara başladı. Aslan, 33 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Galatasaray, 33 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı. Aslan, yeni sezonda bombayı patlatmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda eda eden Galatasaray, Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer sezonu için çalışmalara başladı.

Sezon sonunu fırsat bilen Galatasaray, orta sahasına takviye yapma kararı aldı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Barcelona'ya imza atan İlkay Gündoğan, sezon sonunda İspanyol dünya devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız orta saha oyuncusunun Galatasaray'ın transfer listesine girdiği ve yıldız golcünün sarı-kırmızı takıma transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Alman orta saha oyutncusunun abisi ve menajeri İlhan Gündoğan ile görüşmelere başlayacağı iddia edildi. Bu sezon Barcelona forması altında 43 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu, 5 gol 10 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 34 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İlkay Gündoğan futbol kariyeri boyunca toplamda 600 karşılaşmada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 115 gol 76 asiste imza attı.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN