Kartal evinde geçit vermiyor

Kartal evinde geçit vermiyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2’nci haftasında ligin yeni ekiplerinden Pendikspor ile son dakikada yediği penaltı golünün ardından 1-1 berabere kaldı. Süper Lig’de 17 maçtır yenilmeyen Siyah-Beyazlı ekip, iç sahada ise 15 müsabaka üst üste mağlubiyet yüzü görmedi.

Beşiktaş, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş'le galibiyet serisini Pendikspor maçında sürdüremedi. Bu sezon 6. resmi maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Güneş'in yönetiminde ilk puan kaybını yaşadı.

bjk1.jpg

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de yenilgi yaşamadığı maç sayısını 17’ye yükseltti. Kara Kartal, bu süreçte 13 galibiyet elde ederken, 4 kez de mücadeleden 1 puan ile ayrıldı. Kartal ligdeki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 23. haftasında Sivasspor’a karşı yaşamıştı. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, bu maçla birlikte ligde sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü ve seriyi 15 maça çıkardı. Kartal, evindeki son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 6. haftasında Başakşehir mücadelesinde almıştı. Kartal, geride kalan 15 müsabakada 11 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN