Kartal'da deprem gibi karar! Burak Yılmaz süperstarı antrenmandan kovdu: Beşiktaş'ta büyük kriz...

Kartal'da deprem gibi karar! Burak Yılmaz süperstarı antrenmandan kovdu: Beşiktaş'ta büyük kriz...

Şenol Güneş'in istifası sonrasında Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Gaziantep FK engelini 2-0 ile geçen Beşiktaş'ta genç teknik adam Burak Yılmaz'ın karşılaşmadan önce, süperstarı antrenmandan kovduğu ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Gaziantep FK engelini 2-0 ile aşan Beşiktaş, moral buldu. Burak Yılmaz yönetiminde iç sahadaki üst üste ikinci karşılaşmadan da gol yemeden zaferle ayrılan siyah-beyazlı ekip, iki maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Fakat, karşılaşma öncesinde gelen haber galibiyetin önüne geçti.

Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık kararı sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Burak Yılmaz'ın yaz transfer döneminde takıma katılan yıldız futbolcuyu antrenmandan kovduğu ortaya çıktı. Söz konusu bu durum siyah-beyazlı taraftarları şok içerisinde bıraktı.

Gazeteci Serdar Sarıdağ'ın YouTube yayınında aktardığı habere göre; Burak Yılmaz, yaz transfer döneminde takıma katılan ve siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla adeta hayal kırıklığı yaratan Hırvat yıldız Ante Rebic'i antrenmandan kovdu.

Genç teknik adamın Hırvat yıldıza "Haydi, çık idmandan" dediği ve antrenmandan çıkmasını istediği ileri sürüldü. Bu sezon Beşiktaş forması altında 9 maçta görev alırken skor katkısı üretemedi. Golcü futbolcunun sezon başından bu yan gösterdiği performans siyah-beyazlı camiada büyük hayal kırıklığı yarattı. Ante Rebic resmen Beşiktaş'ta: Maliyeti açıklandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN