Kartal'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza attı! Yarın İstanbul'a gelecek!

Kartal'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza attı! Yarın İstanbul'a gelecek!

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a yılın transfer çalımını attı. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna kattı. Golcü futbolcu yarın İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı ekibe imza atacak.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atarak sarı-kırmızılı ekibin eski golcüsünü kadrosuna kattı. Kartal, yıldız ismin transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Geride bıraktığımız sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık sonrasında yeni bir golcü arayışına başlayan siyah-beyazlı ekip, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan ve transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, Galatasaray'ın eski golcüsü Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beşiktaş, milli golcünün transferi konusunda İngiliz ekibi Brenford ile her konuda anlaşmaya vardı.

Kartal, 23 yaşındaki golcü futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katacak ve İngiliz ekibine 23 yaşındaki golcü futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 25 pay verecek. Ayrıca sözleşmede 500 bin euroluk başarı bonusu olduğu da öne sürüldü.

YARIN İMZAYI ATACAK

Golcü futbolcunun yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Daha önce Süper Lig’de Galatasaray’da forma giyen Halil, 15 kez görev yaptığı A Milli Takım’da 6 gol attı. Geçen sezon Championship ekiplerinden Burnley’e kiralanan Halil Dervişoğlu, takımının formasını 9 maçta terletirken 1 gollük katkı sundu.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsü hakkında açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN