Kartal’dan stoper harekâtı

Kartal’dan stoper harekâtı

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, savunma hattına bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı ekip, Fluminense’de top koşturan 26 yaşındaki Nino’yu liste başına alırken Japhet Tanganga ve Pedrao’nun da kulüpleri ile ilk temaslarını kurdu.

Transferde atağa kalkan ve Daniel Amartey ile Jean Onana ile resmi sözleşme imzalayan Beşiktaş, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Son olarak Romain Saiss’in takımdan ayrılması ile bir stoper takviyesi daha yapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlı ekip, rotasını Brezilya’ya çevirdi. Daha önce İstanbul’a getirdiği ancak sakatlık sorunu nedeniyle Lyanco’dan vazgeçen Beşiktaş bir başka Sambacı Nino için devreye girdi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile adı anılan 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin kulübü Fluminense ile temaslarını kuran Beşiktaş yönetimi, ilk teklifini 4 milyon euro ile yaptı. İlk görüşmenin ardından fiyat yükselten Beşiktaş’ın taksitler halinde ödenecek 6 milyon euroluk bir teklif sunduğu Brezilya basınına yansıdı. Ancak oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Fluminense’nin 7 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödenmesini istediği öğrenildi. Transferin gerçekleşmesi halinde Nino ilk kez Brezilya dışında oynayacak.

25besuc14.jpg

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in istediği bir diğer isim de Tottenham’dan Japhet Tanganga oldu. Tottenham’da beklentileri karşılayamayan Londra doğumlu sağ stoper için ilk girişimler yapıldı. 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istedikleri menajerlere ve onların aracılığıyla Tottenham kulübüne iletildi.

25besiki14.jpg

Sağ stoper pozisyonuna bir takviyede daha bulunmak isteyen Beşiktaş, Portimonense forması giyen Pedrao’yu da gündemine ekledi. Beşiktaş’ın Brezilyalı stoper için ilk temaslarını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN