Rosier: Aboubakar’a olan sevgim kelimelerle tarif edilemez

Rosier: Aboubakar’a olan sevgim kelimelerle tarif edilemez

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinden sürdüren Beşiktaş’ta Fransız savunmacı Valentin Rosier açıklamalarda bulundu. Fransız futbolcu Aboubakar hakkında “Onunla çok yakın duygusal bir bağım var. Bunu artık nasıl tarif edersiniz abim gibi, babam gibi. O kadar önemli görüyorum. Bu kelimelerle tarif edilecek bir şey değil” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Şenol Güneş liderliğinde Almanya’nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş’ta deneyimli savunmacı Valentine Rosier açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın Fransız sağ beki Valentin Rosier, takım arkadaşı Vincent Aboubakar ile ilgili “Onunla çok yakın duygusal bir bağım var. Bunu artık nasıl tarif edersiniz abim gibi, babam gibi. O kadar önemli görüyorum. Bu kelimelerle tarif edilecek bir şey değil. Tamamen duygusal bağdan bahsediyoruz. Ona gerçekten çok büyük hayranlığım var” dedi.

Rosier, geçen sezon hakkında ise, “Ne yapıyorsak takım olarak yapıyoruz. Birkaç sezon önce nasıl takım halinde çok iyi işler yaptıysak geçen sezon da takım halinde bazı şeyleri eksik yaptık. Takım halinde bazı hatalar yaptık” ifadelerine yer verdi.

Geçirdikleri kamp dönemini değerlendiren Fransız futbolcu, “Burada koşullar gayet iyi, iyi koşullarda çalışıyoruz. 1-2 gün hava sıcaklığı epey yüksek olmuştu. Ondan sonra fırtınaya dönen bir hava oldu. Genel olarak hava koşulları iyi. Bazı testler yaptık. Antrenmanların temposu zaten yüksek. Saha koşulları çok iyi sahanın yapısı sahanın bakımı üst düzey genel olarak çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda taraftara destek çağrısında bulunan başarılı futbolcu, “Onların desteğine her zamanki gibi çok ihtiyacımız var. Burada 3. senemi geride bıraktım. Onların bu takım için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. taraftarın bizden ne kadar büyük beklentilere sahip olduğunu da biliyorum. Onların desteği bizim için her zaman çok önemli” dedi.

Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle kendisinin neler yapabileceğini hocaya gösterdiğinin altını çizen Rosier “Şenol Hoca geldikten sonra ilk dönemde yedek kaldığım dönemler oldu. Bunu hocayla da paylaştım. Üzüldüğüm dönemler oldu benim için kolay değildi. Sonrasında hocayla sağlıklı bir iletişim yakalamaya başladık. Benim burada gurur duyduğum taraf şu; hocaya yapabileceklerimi gösterme fırsatını elde ettim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN