Şenol Güneş'in koltuğu çabuk dolacak! Taraftar o ismi duyunca deliye döndü, o gelirse şampiyonluk garanti

Şenol Güneş'in koltuğu çabuk dolacak! Taraftar o ismi duyunca deliye döndü, o gelirse şampiyonluk garanti

Yeni sezona istediği şekilde başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta ayrılıklar yaşandı. Büyük bir umutla gelen Şenol Güneş, takımın üst üste mağlubiyetler almasıyla istifasını verdi. Bugün itibariyle antrenmanlara katılmaya Şenol Güneş'in yerine gelecek teknik adam merak konusu oldu. Peki, Şenol Güneş'in yerine kim gelecek? İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de yeni sezona hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, istikrarını sağlayamadı. Süper Lig'in dışında Avrupa'da büyük başarılar elde etse de gruplarda geçtiğimiz gün oynadığı maç taraftarlar tarafından beğenilmedi. Beşiktaş yetkililerine seslenen taraftar spor camiasının gündeminde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'TA ÜZEN AYRILIK

Transfer sezonu boyunca taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ta ayrılıklar yaşandı. Siyah Beyazlı takımda beklenilen transferler gelmeyince, taraftar öfke kustu. Süper Lig'in başlamasıyla birlikte üst üste mağlubiyetler alan dev takım, Avrupa Ligi'nde çıktığı son maçta şaşırtıcı bir mağlubiyet yaşadı.

karşılaşmada 2-0 önde olan siyah beyazlılar, yaklaşık 10 dakika içerisinde 3 gol yiyerek karşılaşmayı mağlubiyetle sonlandırdı. Yaşanan olumsuzluklar üzerine bugün antrenmanlara katılmayan Şenol Güneş'in istifa ettiği ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın arkasında bıraktığı Beşiktaş için yeni teknik adam aranıyor.

smbjm1t3du64hdju2wjjlq.webp

BURAK YILMAZ DEVR ALACAK

Futbol camiasında başarılı teknik adam Şenol Güneş'in yerine, en kuvvetli adaylardan birisi olarak Rıza Çalımbay işaret ediliyor.

Futbol camiasında başarılı teknik adam Şenol Güneş'in yerine, en kuvvetli adaylardan birisi olarak Rıza Çalımbay işaret ediliyor. Beşiktaş kulübünde yaşanan üzücü ayrılık üzerine, İstanbulspor maçında karşılaşmaya çıkacak siyah beyazlı ekibe Burak Yılmaz'ın eşlik etmesi bekleniyor. Fakat, durum bu şekilde de olsa şimdilik en güçlü isim Rıza Çalımbay'ı işaret ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN