Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Perşembe akşamı Neftçi Bakü'nün konuğu olacak Beşiktaş, Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda üç kulvarda şampiyonluk mücadeleyi vermeyi hedefleyen Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Kartal, Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismi ile yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti. Golcü futbolcunun kısas süre içerisinde Beşiktaş'a veda etmesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turunda perşembe akşamı Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün konuğu olacak Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Kartal, Şenol Güneş'in yıldız ismiyle yolları ayırmak için resmen geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başlamasıyla Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve son olarak Hırvat golcü Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmanın planlarını yapıyor.

Kartal bu doğrultuda, geçen sezon başında Belçika ekibi Standard Liège'den kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen katkıyı alamadığı golcü futbolcu Jackson Muleka ile yollarını ayırmak için gün sayıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fransız ekibi Metz, Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Jackson Muleka için satın alma opsiyonlu resmi kiralama teklif yaptı. Fransız ekibinin siyah-beyazlı takıma yaptığı teklifte satın alma opsiyonunun 4 milyon euro olduğu belirtildi.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle 25 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, Şenol Güneş yönetiminde yalnızca 4 gollük katkı sundu.

23 yaşındaki Muleka geçen sezon genelinde ise Beşiktaş formasını 32 maçta terletirken takımına yalnızca 6 gol 1 asistlik katkı sundu. Muleka'nın ilerleyen günlerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig | Beşiktaş Jackson Muleka'nın bonservis bedelini belirledi - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN