Beşiktaş'ta Burak Yılmaz dönemi bitti: İşte yeni teknik direktör

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz dönemi bitti: İşte yeni teknik direktör

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından teknik direktörlük görevini devralan Burak Yılmaz istifa etti. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz il yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. Rıza Çalımbay, 3 Aralık'taki seçime kadar Beşiktaş'ın teknik direktörü olacak.

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı. Teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından takımın başına geçen ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısına kadar takımın başında kalması planlanan Burak Yılmaz’ın, kendisinin isteği üzerine görevine son verildi.

KLÜPTEN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın teknik sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

yilmaz.jpg

BURAK YILMAZ'IN KARNESİ

Sezon başında Şenol Güneş’in yardımcısı olarak siyah-beyazlı ekibe katılan Burak Yılmaz, takımın başına geçtiği 10 Ekim tarihinden itibaren 4 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 6 karşılaşmaya çıktı. Genç antrenör, söz konusu müsabakalarda 2 galibiyet elde ederken 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı.

ÇALIMBAY 3 ARALIK'A KADAR GÖREVDE

Burak Yılmaz'ın yerine akla gelen ilk isim, yılların tecrübesi Rıza Çalımbay oldu. Tecrübeli teknik direktör, yönetim tarafından kendisine sunulan 'seçime kadar' görev alma teklifini kabul etti. İlk aşamada olağanüstü seçimin yapılacağı 3 Aralık'a kadar çalışacak Rıza Çalımbay'ın devam edip etmeyeceğine yeni başkan ve yönetim kurulu karar verecek.

riza.jpg

Tecrübeli teknik patron ile ilgili resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak.

EMRE KOCADAĞ İLE GÖRÜŞTÜ, İLK SÖZLERİ

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre kocadağ önceki akşam teknik direktör Rıza Çalımbay çağırarak kongreye kadar anlaşmak istediklerini ifade etti ve fiyat konusunda görüşlerini almak istedi.

Rıza Çalımbay'ın ise "Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum Beşiktaş’ta doğdum ne parası ben para filan istemiyorum. Takımın başında bir an önce başarılı olmak için tüm imkanlarımı seferber edeceğim" yanıtını verdiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN