Süper Lig'de bir ayrılık daha! Bir dönem sona erdi! O hocanın görevine son verildi!

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Bir dönem sona erdi! O hocanın görevine son verildi!

Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor. 8. haftası geride kalan Süper Lig'de 8. ayrılık yaşandı. Bir teknik adamın daha görevine son verildi.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta geride kalırken bir teknik adamla daha ayrılık yaşandı. Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor. Bir takım daha hocasıyla yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas ve Şenol Güneş'in ardından bir teknik direktörün daha görevine son verildi. O Süper Lig takımında bir dönem resmen sona erdi.

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'a 2-3 mağlup olan Siltaş Yapı Pendikspor, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüzü üst üste iki sezon şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkaran Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda anlaşılmıştır. Osman Özköylü'ye Pendikspor'umuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

25 Ekim 2021'den bu yana Pendikspor'u çalıştıran Osman Özköylü, kırmızı-beyazlı takımda 70 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 34 galibiyet 19 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN