Süper Lig'de bir dönem resmen sona erdi! O teknik direktör ile yollar ayrıldı: Sürpriz ayrılık!

Süper Lig'de bir dönem resmen sona erdi! O teknik direktör ile yollar ayrıldı: Sürpriz ayrılık!

13. haftası bu akşam oynanacak iki maç ile sona erecek Süper Lig'de teknik adam kıyımı yaşanıyor. Süper Lig ekibi teknik direktörüyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Sürpriz ayrılık futbolseverlerde şaşkınlık yarattı.

Trendyol Süper Lig'de 13. hafta bu akşam oynanacak olan Sivasspor- Trabzonspor ve Başakşehir- Pendikspor karşılaşmaları ile sona erecek. 13. haftanın bitimine saatler kala Süper Lig'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Süper Lig'de 10. haftanın bitimine saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. O takım, teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Ayrılık resmen açıklandı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas, Şenol Güneş, Nenad Bjelica, Osman Özköylü, Aleksandar Stanojevic, Ömer Erdoğan ve Burak Yılmaz'ın ardından bir teknik adamla daha yollar ayrıldı.

Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Kasımpaşa, teknik direktörü Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Kemal Özdeş, Konyaspor maçı sonrası görevinden istifa etmiştir. Sayın Kemal Özdeş’e kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş dönemi bitti

4 Nisan'da İstanbul ekibinin başına geçen tecrübeli teknik adam mavi-beyazlı ekibin başında 24 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 10 galibiyet 5 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti.

Özdeş yönetiminde bu sezon çıktığı 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 18 puan toplayan İstanbul ekibi, 8'inci sırada yer alıyor. İstanbul ekibi, Süper Lig'deki son üç maçında mağlubiyet almıştı..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN