Trabzonspor kabuk değiştirecek

Trabzonspor kabuk değiştirecek

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor’da yönetim ve teknik heyet değişiminin ardından kadroda da revizyon yaşanacak. Bordo-Mavili ekipten ayrılacak isimler yavaş yavaş netleşirken mevcut yönetim, kadroda açılacak boşluklara yapacağı takviyeleri de belirliyor.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan Trabzonspor, bu sezon hayal kırıklığı yarattı. Oynadığı futbolla eleştiriler alan Bordo-Mavili takımda önce teknik direktör Abdullah Avcı görevinden istifa etti ve daha sonra ise mevcut Ahmet Ağaoğlu yönetimi de görevden çekildi.

Yeni başkanı ve yeni hocası ile sezona devam eden Fırtına ligde son 5 maçında 4 kez mağlup olarak taraftarını üzdü. Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızla başlayan Trabzonspor’da kabuk değişimi yaşanacak. Bordo-Mavili ekipten ilk ayrılacak isim Yusuf Yazıcı olacak. Kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan ve beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı, Lille’e geri dönecek.

Ayrıca Trabzonspor’un Mısırlı kanat oyuncusu Mahmoud Trezeguet’i Al-Ittihad’ın transfer etmek istediği öğrenildi. Arap basınının iddiasına göre;Al-Ittihad’ın Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Trezeguet’e talip olduğu ve ikna etmek için yüksek maaş teklifi yapacağı belirtildi. Nenad Bjelica’nın onay vermesi durumunda ise ayrılık netleşecek.

Öte yandan Fenerbahçe’de istediği forma süresini bulamayan Sloven oyuncu Miha Zajc da Fırtına’nın radarında. Trabzonspor’un Solavak yıldızı Marek Hamsik’in sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması nedeniyle Hamsık’ın yerine Zajc takviyesi düşünülüyor. Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Zajc için nabız yoklanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN