Trabzonspor'da Abdullah Avcı fiyaskosu! Sezonun en kötü performansı... Taraftarlar isyan etti!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı fiyaskosu! Sezonun en kötü performansı... Taraftarlar isyan etti!

Antalyaspor karşısında sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, oynanan etkisiz oyun sonrasında istifaya davet edildi. Bordo-mavili ekip, Antalyaspor karşısında sezonun en etkisiz oyununu ortaya koydu.

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da taraftarlar oynanan oyun nedeniyle Abdullah Avcı'yı hedef aldı. Akdeniz ekibi karşısında etkisiz bir oyun sergileyen bordo-mavili ekip, bu sezon en kötü performansını ortaya koydu.

İkinci yarının ilk hafta karşılaşmasında Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'un konuğu olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bordo-mavili ekibin ortaya koyduğu oyun sonrasında eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Antalyaspor karşısında rakip ceza sahasına yalnızca 7 kez giren bordo-mavili ekip, bu alanda haftanın en başarısız takımı oldu. Karadeniz ekibi ayrıca Akdeniz ekibi karşısında rakip ceza sahasına yalnızca 7 kez girerek sezonun en kötü performansını ortaya koydu.

SEZONUN EN KÖTÜ İSTATİĞİ

Bordo-mavili ekip, Süper Lig'in 2. haftasındaki Galatasaray karşılaşmasında rakip ceza sahasına 8 kez girmiş ve bu alanda en başarısız 90 dakikayı geçirmişti.

Akdeniz ekibi karşısında müsabakanın ikinci yarısında şut atamayan ve rakip ceza sahasına bir kez olsun giremeyen Trabzonspor'da oynanan oyun nedeniyle Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Ev sahibi ekibin iki şutunun direkten döndüğü karşılaşmada Trabzonspor'un ikinci 45 dakikada rakip kaleye bir şut dahi atamaması özellikle sosyal medyadaki taraftarların yoğun tepkisine neden oldu. Bordo-mavili taraftarlar oynanan oyun sonrasında Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederken Avcı ise Antalyaspor'un 'iyi' bir takım olduğunu vurguladı.

'LİGİN İYİ TAKIMINA KARŞI OYNADIK'

Avcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ligin iyi takımlarından olan Antalyaspor’a karşı oynadık. Özellikle Nuri hoca ve ligimizde şampiyonluk yaşamış Sergen hoca; topa sahip olmayı, geriden oyun kurmayı yapan ve sayısal olarak üstün gelen bir takım oluşturdu. Zor bir maç olacaktı. Oyunun başında golü bulduk. Baskı yapmak istedik ama baskıyı kırabilecek bir rakibimiz vardı, kırınca da bizi eksik yakaladılar. Rakip sahaya geçtiğimizde topu çabuk kaybetmemek gerekiyordu ama biz çabuk kaybettik. 7-8 pas yapamadık. İkinci yarıda rakibimiz biraz daha baskılı oynadı. Direkten dönen ve çizgiden çıkarılan topları var. Enis son dakikalarda pası atabilseydi belki de kazanarak dönecektik. Futbol böyle bir oyun. Zor bir maçtan çıktık ve zor haftalardan geçiyoruz. Bu ay biraz böyle. Sakat oyuncularımızın biran evvel dönmesini arzu ediyoruz.

Sonuca geldiğimizde Trabzonspor 1 puana sevinmez. Yapılan mücadele ve oyuncuların niyetleri son derece iyi. İlk defa lig maçına çıkan oyuncular vardı. Umut Bozok 2 aydır antrenmanlarda yok. Umarım iyileşir. Denswil de aynı şekilde. Onların dönüşüyle biraz daha zengin kadromuz olacak. Perşembe günü kupa maçımız var. Trabzonspor, hedef ve kupanın olduğu her yerde iddialıdır. Rotasyon yapamıyorum, dinlene dinlene en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Rakip kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Oyun kalitesini ben de bazen beğenmiyorum ama gerektiğinde gerçekçi olmak gerekiyor. Bugün 1 puanla ayrıldık, şimdi iyi dinleneceğiz ve Perşembe gününe hazırlanacağız. Göreve geldikten sonra 12 maça çıkıp 25 puan almışız. 1 tane mağlubiyetimiz var o da kendi evimizde oynayıp son dakika yediğimiz golden. Ligin üçüncüsüyüz. Avrupa’ya gitmek önemli bir hedef. Ligin ilk ikisi zaten ayrıldı, arada ekonomik olarak çok ciddi farklar var ama biz bunlarla yarışmak zorundayız. Avrupa’ya gitmek hem kasaya paranın girmesi hem de prestij demektir. Antalyaspor’a da başarılar diliyor, oyuncularımı iyi niyetleri ve mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN