Ünal Karaman'dan dikkat çeken 'Berat Albayrak' açıklaması: Yaşadığımız şeyleri konuşurum...

Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde aldığı başarılı sonuçlara rağmen görevden alınan Ünal Karaman siyasete atılarak İYİ Parti'ye katıldı. Bordo-mavili ekibin efsane ismi memleketi Konya'da çalışmalarda başlarken bordo-mavili ekibi çalıştırdığı dönemde polemik yaşadığı iddia edilen Berat Albayrak hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un efsane ismi ve eski teknik adamı Ünal Karaman siyasete atılarak memleketi Konya'da çalışmalara başladı. Konya'dan milletvekili aday adayı olduğu iddia edilen Ünal Karaman, Konya basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karadeniz ekibinin efsane ismi, Trabzonspor'dan ayrıldığı günlerde polemik yaşadığı iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'ye katılan Ünal Karaman: Geçmişte AKP ve MHP'den teklif aldım

"BERAT ALBAYRAK KONUŞMAK İSTERSE..."

Geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’den teklif aldığını açıklayan Ünal Karaman, "Geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’den teklif aldım. Ama şimdi İYİ Parti'nin teklifini kabul ettim" dedi.

Karaman Berat Albayrak hakkında ise "Ben polemikler üzerinden siyaset yapmak istemiyorum. Sayın Berat Albayrak o yaşanılan şeyleri konuşmak isterse, ben de yaşadığımız şeyleri konuşurum. Benim şimdilik önceliğim milletvekili olarak meclise girip milletimizi ve partimizi temsil etmek. Beni polemiklerin içine çekmeyin" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozet Meral Akşener tarafından bizzat takdim edildi - Son Dakika

NE OLMUŞTU?

2019-2020 sezonunda başarılı sonuçlar almasına rağmen Trabzonspor'da görevden alınan Ünal Karaman'ın dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile polemik yaşadığı iddia edilmişti.

Berat Albayrak'ın Denizlispor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında başarılı teknik adama "Bu nasıl futbol hoca" diyerek tepki gösterdiği, Karaman'ın ise Albayrak'a "Bu nasıl ekonomi diye biz size soruyor muyuz" şeklinde karşılık verdiği ve bu diyalog nedeniyle Karaman'ın görevden alındığı öne sürülmüştü.

Ünal Karaman geçtiğimiz günlerde İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekil İbrahim Özkan'ın "Trabzonspor’da hocalık yaparken; Berat Albayrak’ın Takım neden bu kadar kötü sorusuna, ben size ekonomi neden bu kadar kötü diye soruyor muyum çıkışını yapan; Milli takım ve Trabzonspor’un Efsane futbolcularından Ünal KARAMAN İYİ Parti Konya Mv Aday Adayı oldu" paylaşımını beğenmiş, Karaman'ın söz konusu paylaşımı beğenmesi 'demek ki iddialar doğruymuş' yorumlarına neden olmuştu.

whatsapp-image-2023-03-23-at-12-16-48.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN