Derbi öncesi kadro dışı kararı

Derbi öncesi kadro dışı kararı

Son antrenmanın ardından takımıyla toplantı yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçının taktiğini açıkladı. Tecrübeli teknik adam, ilk dakikadan son dakikaya kadar tam saha presle, Beşiktaş’a Türk Telekom Stadı’nı dar etmeyi planlıyor. Öte yandan sakatlığı düzelmeyen Mitroglou, dün akşam kadrodan çıkarıldı.

Galatasaray’ın derbiye yönelik son antrenmanı, dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleşti ve takım kampa girdi. Sarı-Kırmızılı ekipte, sakatlığının düzelmediği açıklanan Mitroglou, dün akşam kadrodan çıkarıldı. 

Ancak önemli bir sorun daha var. Teknik direktör Fatih Terim, maç kadrosuna en fazla 12 yabancı yazılabildiği için, 2 oyuncusunu tribüne göndermek zorunda. Mevcut form durumlarına bakıldığında, bu kararı vermek hiç kolay olmayacak.

MİTROGLU TRİBÜNDE OLACAK

Fanatik'te yer alan habere göre, Mitroglou sakatlığı nedeniyle tribünde olacak. Diğer tribün adayı için iki isim var. Sol bekte Nagatomo karşılaşmaya ilk 11’de başlarsa, geçen hafta olduğu gibi Linnes kadro dışı kalabilir. 

Bu iki isimden biri kadroya girerse, Donk da kendisini bir anda dışarıda bulabilir. Son karar ise maç saatine doğru verilecek.

Aslan’ın savunmadaki en büyük güvencesi Muslera, derbiye özel bir çalışma programıyla hazırlandı. Uruguaylı file bekçisi, kaleci antrenörü Taffarel’le birlikte yoğun mesai harcayarak, form tutmaya çabaladı.

 
 

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN