Adele: Sahnedeki sanatçılara bir şey fırlatmayı bırakın

Adele: Sahnedeki sanatçılara bir şey fırlatmayı bırakın

Şarkıcı Adele, son dönemlerde konserlerde seyircilerin sahneye fırlattığı nesneler hakkında konuştu. Adele, "Hadi cesaretiniz varsa bana bir şey fırlatın" diye esprili bir dilli konuştuktan sonra "Sanatçılara bir şeyler atmayı bırakın!" diye çağrıda bulundu.

Las Vegas'ta konser serisine devam eden şarkıcı Adele, son zamanlarda konserlerde dinleyicilerin sahneye fırlattığı nesneler hakkında bir açıklama yaparak bu alışkanlığın sona ermesini istedi.

NTV'nin haberine göre; sahneye nesne fırlatma alışkanlığı, son zamanlarda yükselen bir trend haline geldi. Geçen ay Bebe Rexha'nın yüzüne bir seyirci cep telefonu atmıştı. Kelsea Ballerini ve Ava Max de başka nesnelerle sahnede saldırıya maruz kalmıştı. Pink'in konserinde bir hayranı ölen annesinin küllerini fırlatmıştı. Hatta bir başka konserde de Pink'e dev peynir tekerleği fırlatan olmuştu.

Adele'in bir hayranı, sanatçının konser esnasındaki konuşmasını TikTok'ta klip olarak yayınladı. Klipte Adele, "Hadi cesaretiniz varsa bana bir şey fırlatın" diye esprili bir cümle sarf ettikten sonra "Sanatçılara bir şeyler atmayı bırakın!" diye çağrı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN