3 kamu bankasından gece yarısı flaş karar! Listedeki kişilere 25 bin TL nakit para ödenecek!

3 kamu bankasından gece yarısı flaş karar! Listedeki kişilere 25 bin TL nakit para ödenecek!

Kamu bankaları emekliler için yeni bir duyuru yayınladı ve başvuru ekranları bugün itibarıyla aktif hale getirildi. Yapılan düzenlemeler doğrultusunda, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere anında 25.000 TL nakit ödeme yapılacak.

Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilere özel bir kredi fırsatı sunmak için bir araya geldi. Bugünden itibaren tüm emekliler başvuruda bulunabilirler. Kamu bankasına başvuranlar, 25.000 TL'ye kadar düşük faizli krediden yararlanabilirler. Tüm işlemler yalnızca online olarak gerçekleştirilecektir. Devlet bankalarından maaş alan emekliler şubeye gitmeden 25.000 TL ödemeyi hemen hesaplarına alabilirler.

Emeklilik Şartı Aranıyor

Memur emeklisi, BAĞ-KUR veya SGK fark etmeksizin sadece bir tıklama ile 5 dakika içinde 25.000 TL ödemeyi hesaplarına alabilirler. Tek gereklilik emekli olmanız ve maaşınızı devlet bankalarından almanızdır. Düşük faizli ve kolay kredi kampanyasını kaçırmayın.para

 

Tüm devlet bankaları, ekonomik krizi biraz daha emeklilerin lehine çevirmek için yardımcı olabilmek adına ortak bir kampanya düzenledi ve emeklilerin yüzünü güldürdü. Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yapılan bu atılımla, yılbaşına rahat nefes alarak girebilme olanağına sahip olan tüm emekliler müjdelendi.

25.000 TL'ye kadar olan düşük faizli hızlı kredi kampanyasında, ödemelerin ertelenmesi gibi bir seçenek de bulunmaktadır. Online başvuru yapıldıktan sonra, kısa bir süre içinde emeklilerin hesaplarına ödemeler geçer.

25 Bin TL'yi 3 Ay Ertelenebilirsiniz

Yapılan düzenlemeler sayesinde 36 ay vadeli olarak alınan kredinin ödemeleri, 3 ay ertelenebilir. Taksit sayısı toplamda 39 aya kadar çıkarılan bu erteleme işlemi, aylık taksitlerin emeklinin maaşına bağlı olarak belirlenmesi sayesinde daha uygun bir şekilde geri ödenir. Ödeme gücü ve bütçeye uygun olarak oluşturulan ödeme tablosu, çok uygun faiz oranlarıyla sağlanır.

Devlet Bankalarının Emekli Maaşı Alma Şartı Yeterlidir

Sabitlenen faiz oranları sayesinde, 25.000 TL'ye kadar olan kredilerinizi bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Tüm kamu bankalarının ortak kararıyla belirlenen düşük faizli emekli kredisi kampanyası, yılbaşı öncesi için 1.69 olarak belirlenmiştir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN