Akaryakıt fiyatlarında büyük vurgun! İki ayda %70 arttı: Araçlar kış uykusuna yatacak

Akaryakıt fiyatlarında büyük vurgun! İki ayda %70 arttı: Araçlar kış uykusuna yatacak

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon etkisini hissettirirken akaryakıt fiyatları da son aylarda en çok zamlanan ürünler arasında yer alıyor. 25 Temmuz'da yapılan zamlar ile birlikte akaryakıt fiyatları da son 2 ayda %70 artışı yaşadı. Zamlardan sonra güncel fiyat listeleri de merak ediliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Son yıllarda Türkiye'de en çok tartışılan konular arasında yer alan yüksek enflasyon son aylarda iyice hızlandı. Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon en çok akaryakıt fiyatlarını etkilerken ÖTV zammı da akaryakıt fiyatlarını arttıran önemli bir etken oldu. Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış pek çok ürüne de zam olarak yansıdı. Vatandaş artan fiyatlarda dolayı Tedirgin olurken döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar da fiyatları etkilemeye devam ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

SON 2 AYDA %70 ARTTI

Akaryakıt fiyatlarını ÖTV zammı eklenirken vatandaş da yönünü toplu taşımaya çevirdi. Ancak son açıklamalar ile birlikte toplu taşıma fiyatlarının yanı sıra pazardaki meyve sebze fiyatları da artış göstermeye başladı. Akaryakıt zamları pek çok alanda etkisini hissettirirken döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar da piyasada tedirgin bir ortam oluşturuyor.
Akaryakıt fiyatları dolaylı yollardan pek çok alanda etkisini gösterirken yapılan zamlarda vatandaşın alım gücünü düşürüyor. Kontaklar kapatılırken şirketlerde bütçelerini tüketmiş durumda. Yapılan son zamlardan sonra güncel akaryakıt fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI


İstanbul (Avrupa Yakası)
Benzin 36,03 TL
Motorin 33,81 TL
LPG 13,80 TL


İstanbul (Anadolu Yakası)
Benzin 35,99 TL
Motorin 33,81 TL
LPG 14,23 TL

Ankara
Benzin 36,55 TL
Motorin 34,37 TL
LPG 14,25 TL

İzmir
Benzin 36,56 TL
Motorin 34,49 TL
LPG 14,26 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN