Akaryakıt fiyatlarında indirim sinyali! Brent petrol sert çakıldı: İşte yeni fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarında indirim sinyali! Brent petrol sert çakıldı: İşte yeni fiyat listesi

Ülkemizde meydana gelen olaylar ile birlikte her geçen gün dalgalanan motorin ve benzin fiyatlarında yeni bir güncelleme görünüyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kuru ile bağlantılı olan fiyatlar sonucunda indirim beklentisi oluştu. Brent petrol varil fiyatı 80,9 dolara gerilemesi ile fiyatlandırmalar merak konusu oldu. Peki benzin ve motorin indirimi gelecek mi? İşte tüm detaylar...

BRENT PETROL VARİL FİYATI DÜŞÜŞTE

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar ile birlikte araç sahipleri her yeni gün için fiyat araştırmasında bulunuyor. Şubat ayı ile birlikte sürekli olarak inişler ve çıkışlar yaşayan akaryakıt fiyatları mart ayına zam ile başladı.

Zamlı bir ay olarak düşünülen mart ayına ilişkin açıklamalar geliyor. Her geçen gün paylaşılan benzin, motorin ve LPG litre fiyatları değişiklik gösterebiliyor. Brent petrol varil fiyatının 80,9 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte petrol talebinin azalmasında dair endişeler gündemde yer aldı.

ABD ve AB Merkez Bankaları'ndaki ekonomik yavaşlama ile birlikte petrolde yaşanan düşüş merak kazandı. Brent petrol varil fiyatlarında meydana gelen düşüş ile birlikte sürücülerin kafasında, "Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim gelecek mi? Akaryakıt indirimi ne zaman?" gibi soru işaretleri yer aldı.

motorin-ne-kadar-oldu-12-ocak-nwq8-cover.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Akaryakıt fiyatlarında her geçen gün yapılan fiyat araştırması ile birlikte brent petrol varil fiyatında düşüş görüldü. Dolar ve brent petrol varil fiyatının akaryakıt fiyatlarında etkili olduğu biliniyor. Pompa fiyatlarında yaşanan değişiklik genellikle brent petrol varili ve dolar fiyatları üzerinden güncelleniyor.

Geçtiğimiz günlerde 84 dolara yükselen brent petrol varili önce 81,59 dolara düşerken sonrasında 80,9 dolara kadar geriledi. Yaşanan gerileme sonucunda ise benzin, motorin ve otogaz (LPG) fiyatlarında da gerileme beklentisi oluştu.

person-filling-fuel-at-fuelstation-gamk.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,43 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 21,53 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,48 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 21,59 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,85 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 22,00 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,81 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 22,06 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN