Akaryakıt fiyatlarında yürek hoplatan tahmin geldi! Bu tutarsa araç sürücüleri kalp krizi geçirecek, işte titreten tahmin....

Akaryakıt fiyatlarında yürek hoplatan tahmin geldi! Bu tutarsa araç sürücüleri kalp krizi geçirecek, işte titreten tahmin....

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda düşüş gösteren akaryakıt fiyatları gelen zam ile orantılı bir şekilde düşüş sağlamaması sürücüleri öfkelendiriyor. Sessiz ve küçük adımlar ile hareketlilik sağlayan akaryakıt fiyatlarında korkutan tahmin kısa bir süre önce geldi. Yapılan tahmin ile birlikte araç sahipleri endişelendi. Peki benzin, motorin ve LPG ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINI UÇURACAK TAHMİN GELDİ!

Son zamanlarda meydana gelen küresel olaylar ile birlikte sürekli olarak değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarına dair tahminler yapılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz sene içerisinde meydana gelen Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte 140 dolar seviyelerine yükselerek tarihin rekorunu kırmayı başaran brent petrol varil fiyatı 70 ile 80 dolar aralığına inerek dibi vurdu. Günümüzde ise brent petrol varil fiyatı uluslararası piyasada 82,59 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki yaşanan dalgalanmalar ise neredeyse her geçen gün devam ediyor. Brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar benzin ve motorin fiyatlarını da büyük ölçüde etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt piyasasını yakından ilgilendiren dolar ve brent petrol varil fiyatında yaşanan değişiklikler araç sürücülerini endişelendiriyor.

akaryakit.jpg

PETROL FİYATLARI YENİDEN ARTIŞA GEÇTİ

Geçtiğimiz gün 83,25 dolara yükselen brent petrol fiyatının 82,04 dolar seviyelerinde tamamladığı görüldü. Brent petrol varil fiyatları ise bugün itibariyle 82,50 seviyelerine yükselmesi dikkat çekti. Brent petrol varil fiyatı aynı süre zarfında Batı Teksas türü (WTI) ham petrol varili 76,24 dolar seviyelerinden kendisine alıcı bulabildi. Fiyatlarda yaşanan yükseliş ile birlikte dünyanın en büyük petrol ithalatında yer alan Çin talep toparlanmasına ilişkin beklenti içerisine girdiği görüldü.

akaryakit-fiyatina-zam-yolda-tum-za-q8xh-cover.jpg

BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI BU TAHMİNLE UÇACAK!

Brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar üzerine akaryakıt ticaret şirketlerinin başında yer alan şirketlerden birisi olan Vitol Grop petrol fiyatlarının yıl içerisinde 3 haneli rakamlara doğru ilerleyebileceği tahmininde bulundu.

Vitol Group CEO'su Russel Hardy tarafından gelen açıklamaya göre talebin ikinci yarısında rekor seviyeye ulaşılması bekleniyor. Yılın ikinci yarısı itibariyle brent petrol fiyatlarında daha yüksek rakamlara ulaşacağını söyleyerek 90 ile 100 dolar aralığına girme olasılığının büyüdüğünü de vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN