Araç sahiplerine 1 Şubat uyarısı! Ödemeler için son günler: Ödemeyi yapmayanın aracı trafiğe çıkamayacak

Araç sahiplerine 1 Şubat uyarısı! Ödemeler için son günler: Ödemeyi yapmayanın aracı trafiğe çıkamayacak

Araç sahiplerine 1 Şubat uyarısı geldi! Zorunlu olan o ödemeyi yapmak için sayılı günler kaldı. Ödemeyi yapmayanın aracı trafiğe çıkamayacak. İşte detaylar…

Araç grubu ve kullanım türüne göre uygulanan zorunlu trafik sigortası prim ücretlerinde 1 Şubat 2024 itibari ile zam uygulanacak. Bunu ödemeyenlerin aracı ise trafiğe çıkamayacak…

YÜZDE 10’LUK ZAM HABERİ

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), 1 Şubat’tan itibaren zorunlu trafik sigortası prim ücretlerine %10 oranında zam getirme kararı aldı. Zam kararı, 2024 Ocak ayında belirlenmiş olan araç grupları ile kullanım türlerine göre uygulanan baz primleri etkileyecek biçimde alındı.

zorunlu-trafik-sigortasi-1.jpg

Sürücüler trafik sigortasını yaptırmadığı ve bu trafik kontrolünde belirlendiği taktirde sürücülerin ehliyet, ruhsat ve güncel trafik sigortası poliçesini ibraz etmesi gerekecek. Sigorta poliçesi bulunmayan araç trafikten men edilerek, sigorta yaptırılana dek özel bir park alanına çekilecek. Trafik sigortası yaptırıldıktan sonra araç, park ve çekici ücreti ödenerek yeniden alınabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN