Asgari ücretle ilgili son dakika haberi! 9100 TL mi oldu? 2023 asgari ücret ne kadar oldu?

Asgari ücretle ilgili son dakika haberi! 9100 TL mi oldu? 2023 asgari ücret ne kadar oldu?

2023 Ocak ayı itibari ile yeni yılda 8.500 TL olan asgari ücret resmi olarak açıklanacak ve yürürlüğe girecek. Ancak bugün asgari ücretin yeniden sosyal medya gündemine girmesiyle birlikte, belirlenen asgari ücretin değiştiğine dair söylentiler kafalarımızı karıştırıyor. Detaylar devam edin...

Milyonlarca vatandaşı etkileyen asgari ücret resmi olarak 8500 TL olarak açıklandı. Bugün sosyal medyada asgari ücretin yeniden değiştiğine dair söylentiler binlerce vatandaşın kafasını karıştırdı.

 Sosyal medyada dolaşan dedikodulara göre asgari ücret 9100 TL. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yok. Asgari ücretin yeniden değiştiğine dair sosyal medya paylaşımları birçok kişi tarafından spekülatif olarak değerlendirildi.

para

2023 ASGARİ MAAŞTA, YENİ BİR DÜZENLENME SÖZ KONUSU MU? 2023 ASGARİ ÜCRETTE SON DAKİKA!

2023 yılından itibaren asgari ücret 8506 TL olarak belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Birgin, Türkiye İşverenler Federasyonu Başkanı Özgül Bulak Akkol, kararı Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde kamuoyuna açıkladı.

cumhurbaşkanı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni asgari ücretin açıklanmasının hemen ardından yaptığı konuşma. "Beklenmedik bir görüntüyle karşılaşırsak geçen yıl olduğu gibi ara ayarlamalar yapmaktan çekinmeyeceğiz. Ülkemizin diğer kesimlerinde olduğu gibi bundan sonra da kimsenin hakkı gasp edilmeyecektir. Bu süreçte Sayın Bakanım ve TİSK, bu süreci büyük bir titizlikle sürdürüyor.Başkana teşekkür ediyorum. 2023'te uygulanacak net asgari ücretin 8 bin 500 lira olması konusunda mutabık kaldık."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada asgari ücret değişikliğinin hem ülkeyi hem de işverenleri etkileyeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN