Benzin litresi gece yarısı itibariyle zamlanıyor! Seçim sonrası ilk zam: Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar...

Benzin litresi gece yarısı itibariyle zamlanıyor! Seçim sonrası ilk zam: Akaryakıt fiyatlarında güncel rakamlar...

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan inişli çıkışlı süreç akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Benzin fiyatlarında gece yarısı itibariyle zam gelmesi bekleniyor. Seçimlerde ikinci turun tamamlanmasıyla ilk zam beklentisi duyuruldu. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINDA RAKAMLAR DEĞİŞİYOR

Benzin ve motorin fiyatlarında sık sık değişen fiyatlar seçimlerde ikinci turun tamamlanmasıyla yeniden değişiyor. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmanın devam ettiği sıralarda dolar ve brent petrol varil fiyatlarında da hareketlilik söz konusu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun tamamlanması sonucunda gece yarısı benzin fiyatlarına zam geleceği bilgisi paylaşıldı. Gece yarısından önce akaryakıt istasyonlarında yoğunluk oluşması bekleniyor. Zam öncesinde milyonlarca sürücü depoları fullemek adına akaryakıt istasyonunun yoluna düştü.

motorin-benzin-ve-lpg-fiyatlari-guncellendi-19-ekim-2022-guncel-akaryakit-fiyatlari-2231.jpg

BENZİN LİTRE FİYATINA ZAM

Gece yarısı itibariyle akaryakıt istasyonlarında yer alan fiyatların güncellenmesi bekleniyor. Mayıs ayının son günlerinde benzin litre fiyatına bir zam daha geliyor. Son olarak 23 Mayıs Salı günü 76 kuruş tutarında zamlanan benzin bu gece yarısı itibariyle yeniden zamlanıyor.

Benzin fiyatları gece yarısı itibariyle 66 kuruş tutarında zam alması bekleniyor. Son zamlarla 20 lirayı aşan benzin fiyatları otomobil sürücülerinin tepkisini gördü. Motorin fiyatlarında ise gece yarısı itibariyle zam ya da indirim beklenmiyor. Güncel akaryakıt fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.

fjrlhivxkaexjxf.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin litre fiyatı: 20,52 TL
İstanbul Anadolu Yakası Motorin litre fiyatı: 19,34 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin litre fiyatı: 20,58 TL
İstanbul Avrupa Yakası Motorin litre fiyatı: 19,39 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATI

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,94 TL
Ankara Motorin litre fiyatı: 19,75 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATI

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,93 TL
İzmir Motorin litre fiyatı: 19,83 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN