Elektrikli aracı olanlar veya alacaklara müjde! Arabanızı İstanbul'da o istasyonlarda şarj edin dakikalar içinde doluyor

Elektrikli aracı olanlar veya alacaklara müjde! Arabanızı İstanbul'da o istasyonlarda şarj edin dakikalar içinde doluyor

Elektrikli otomobillerde şarj sorunu son buluyor. Son teknoloji şarj istasyonlarında sadece dakikalar sürüyor. Elektrikli araç alacaklara müjdeli haber İstanbul'dan geldi. İşte o şarj istasyonları...

BURAK ÖZTOPRAK

Elektrikli otomobillerin şarjlarında yeni dönem başladı. Huawei tarafından geliştirilen o şarj istasyonları dakikalar içerisinde fullüyor. İstanbul'da başlayan bu teknoloji elektrikli otomobil almakta tereddüt edenlerin içini rahatlatıyor. İşte son teknoloji şarj istasyonları...

DAKİKALAR İÇERİSİNDE TAM ŞARJ İMKANI

Huawei'nin geliştirdiği sıvı soğutmalı FusionCharge şarj istasyonları, elektrikli araç sahiplerine müthiş bir hız sunuyor. 720 kW gücündeki bu istasyonlar, sadece 10 dakikada tam şarj imkanı vaat ediyor.

colonnine-di-ricarica-pubblica.jpg

SANİYEDE 1 KİLOMETRE MENZİL KAZANDIRACAK

Huawei, elektrikli araç teknolojisinde çığır açan bir yeniliğe imza atarak, İstanbul'da sıvı soğutmalı şarj istasyonlarının kurulumuna başladı. Şirketin geliştirdiği FusionCharge isimli şarj istasyonları, 720 kW'lık inanılmaz bir güçle donatıldı ve elektrikli araçları yaklaşık 10 dakikada tam şarja ulaştırma kapasitesine sahip. Bu gelişme, elektrikli araç kullanıcılarının şarj süresiyle ilgili endişelerini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor.

Huawei'nin bu yenilikçi adımı, elektrikli araç piyasasında önemli bir dönüm noktası oluşturuyor. Şirket, yıl sonuna kadar İstanbul'da 50 adet FusionCharge şarj istasyonu kurmayı hedefliyor. Bu istasyonlar, saniyede 1 kilometre menzil kazandırma potansiyeliyle, elektrikli araç sahiplerine kesintisiz bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlıyor.

elk-5.jpeg

ŞARJ SIRASINDA ISINMA SORUNU ORTADAN KALKIYOR

Elektrikli araç kullanıcıları için zamanın ne kadar değerli olduğunun farkında olan Huawei, bu projeyi hayata geçirerek, elektrikli araçların şarj edilme süresini önemli ölçüde azaltmayı ve kullanıcıların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. FusionCharge şarj istasyonları, sadece hızlı şarj imkanı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda sıvı soğutma teknolojisi sayesinde şarj sırasında oluşabilecek aşırı ısınma sorunlarını da minimize ediyor.

Huawei'nin bu yenilikçi adımı, İstanbul'u elektrikli araç teknolojilerinde bir merkez haline getirirken, elektrikli araç sahiplerine de daha hızlı, güvenli ve pratik bir şarj deneyimi sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN