Ev almak isteyenlere o bankadan fırsat! İsteyen ev sahibi olabilecek

Ev almak isteyenlere o bankadan fırsat! İsteyen ev sahibi olabilecek

Son açıklamalara göre, Merkez Bankası'nın konut fiyatlarına yönelik %103'lük artış hamlesi, piyasada büyük yankı uyandırdı. Bu önemli fiyat artışı, kira ücretlerini de etkiledi ve vatandaşlar, daha uygun ve ekonomik alternatifleri arayışa geçti. Konut sahibi olma hayali kuranlar ise bu durum karşısında endişe içindeydiler. Ancak işte tam bu sırada beklenmedik bir banka duyurusu geldi...

Kamuya ait bankaların sunmuş olduğu uygun fiyatlı konutlar, halk arasında büyük ilgiyle takip ediliyor. Gayrimenkul ilanlarında yer alan birçok daire, vatandaşlara cazip kredi seçenekleriyle sunuluyor. Bu sayede, vatandaşlar uygun ödeme tutarları ve uzun vade seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatını değerlendirebiliyorlar.

AYDA 11 BİN LİRA 120 AY VADE

gfh.jpg

Vakıfbank, birçok ilanda kredi imkanları sunulmaktadır. Uygun kredi koşullarına sahip olan konutlar, vatandaşlara düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Örnek olarak, 500 bin TL değerindeki bir dairenin 120 ay vadeli kredilendirilmesi durumunda, aylık taksit tutarı sadece 11 bin TL gibi bir miktar olabilmektedir. Bu avantajlı kredi imkanı, ev sahibi olmayı düşünen kişilere büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Kredi kullanmak isteyen kişilerin bankayla iletişime geçerek kredi başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Aynı zamanda kredi notlarının yeterli düzeyde olması şart koşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN