EYT'lileri tuzağa düşüren detay! O işlemi yapmayan emekliliği unutsun

EYT'lileri tuzağa düşüren detay! O işlemi yapmayan emekliliği unutsun

EYT yasasından yararlanan milyonlarca vatandaş ilk aylıklarını beklerken, deprem nedeniyle ertelendi. EYT çalışmalarına ara veren Meclis Mart ayını EYT ile açacak. Gözler EYT'nin yasallaşmasına dönerken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan korkutan açıklama geldi. Müracaatı için önemli detay veren Erdursun bakın ne dedi?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla 1 günde emekli olmuştu. Yıllardır verdikleri mücadeleyi kazanan EYT'liler şimdi de kararın yasallaşmasını bekledi. Yaşana depremden dolayı ara verilen düzenleme Mart ayının ilk haftası Meclis'te olacak. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun ise kritik detayı açıkladı... Emeklilik için başvuru yapacaklar uyarıda bulundu.

eyt.jpg

MART'YA EYT YASALLAŞABİLİR AMA....

Mart ayında yasallaşması beklenen EYT kararı için kritik bekleme devam ederken, ilk maaşın ise Nisan ayında yatırılacağı tahmin ediliyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan ise peş peşe uyarılar geldi.

eytemekli.jpg

SGK'LI OLANLARI UYARMIŞTI: EMEKLİ OLAMAZSINIZ

Özgür Erdursun, milyonlarca EYT'li için sosyal medyada hesabından Resmi Gazete uyarısında bulundu. Daha öncede SGK'lı çalışanları EYT'li olması için istifa etmelerini söyleyen Erdursun, bunun yanı sıra müraacat için Resmi Gazete'deki kararın beklemelerini de söyledi.

eyt1.jpg

MÜRACAAT İÇİN ÖNEMLİ DETAY! YOKSA KABUL EDİLMEYECEK

Erdursun EYT’liler için, “EYT Yasası” mecliste onaylanacak, cumhurbaşkanı imzalayacak, resmî gazetede yayımlanacak ondan sonra emeklilik için müracaatta bulunacaksınız! Resmî gazetede yayımlanmadan emeklilik müracaatında bulunamazsınız…" uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN