Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika olarak açıkladı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Deprem bölgelerindeki vergi borçları..

Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika olarak açıkladı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Deprem bölgelerindeki vergi borçları..

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem 10 ilimizi birden vurdu. Yıkım giderek artarken vefat sayıları her saat artıyor. Bölgede arama çalışmaları devam ederken hükümetten peş peşe son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika olarak açıkladı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Deprem bölgelerindeki vergi borçları ertelendi. Detaylar paylaşıldı. İşte haberin devamı...

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık deprem tam 10 ilimizi birden sarstı. Yüzlerce bina yıkılırken binlerce canımı kaybettik. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken hükümet tarafından hızlıca adımlar atılmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan gelen son dakika açıklaması ise en azından yükleri hafifletti. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar...

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI SON DAKİKA OLARAK DUYURDU

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremi binlerce canımızı aldı. Adana, Hatay, Adıyaman, Malatya olmak üzere tam 10 ilimizi birden vuran depremin bilançosu giderek artıyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken hükümetten peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu süreçte Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması yapıldı. Bakanlığın açıklamasına göre vergi borçlarına ilişkin alınan karar paylaşıldı.

dffddf-45.jpg

VERGİ BORÇLARI ERTELENDİ!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık deprem birçok ilimizi etkilerken, birçok bina yıkıldı. Depremzedeler için çalışmalar hızlıca devam ederken bölgeye birçok yardım ulaştırıldı. Bu süreçte Hazine ve Maliye Bakanlığı da deprem bölgeleri ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

dfdffd-25.jpg

Yapılan açıklamada Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgeleri için vergi borcu ödemelerinin ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

Kahramanmaraş, Adana, Hatay olmak üzere 10 il için vergi borcu ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olarak açıklandı. Bu kapsamda mart, mayıs ve temmuz aylarında ödeme yapmaları gereken afetzedeler, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın aldığı karar göre ödemelerini ağustos, ekim ve aralık aylarında yapabilecekleri duyuruldu. Mükellefler için mücbir sebep ilan eden Hazine ve Maliye Bakanlığı kararı, Kahramanmaraş, Kilis, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Hatay ve Şanlıurfa illerini kapsamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN