Mayıs ayı indirim ayı oldu! Benzin, motorin ve LPG’de kaçırılmayacak fırsat! 1-2 değil tam 100 TL…

Mayıs ayı indirim ayı oldu! Benzin, motorin ve LPG’de kaçırılmayacak fırsat! 1-2 değil tam 100 TL…

Akaryakıt ve otogaz alacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir kampanyaya imza atıldı. Bankalarda rekabet kızışırken vatandaşlar da kampanyalar hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte akaryakıt ve otogaz kampanya detayları…

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar merak edilirken VakıfBank yeni kampanya detaylarını paylaştı.Kampanyaya katılanlara 100 TL puan verileceği belirtirken verilen puanların yakıt alımında kullanılabileceği belirtildi.1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya için detaylar paylaşıldı. 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerde 50 TL toplamda 100 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte akaryakıt ve otogaz kampanya detayları…

AKARYAKITTA 100 TL İNDİRİM

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 100 TL indirim yapılacağı belirtildi. Kampanyanın müşteri bazında olduğu belirtilirken ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişlerinde kampanya kapsamında yer almadığı duyuruldu. Her müşteri kampanyadan En fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

akaryakit-istasyonuu.jpg

Yapılan işlemin iptal ya da iade edilmesi durumunda ise yüklenen puanların geri alınacağı aktarıldı. Avans kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumlarda ise alınacak tutar kadar karta borç yansıtılacağı belirtildi. Aynı gün içerisinde tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca bir tanesi kampanya kapsamında yer alıyor.

VAKIFBANK KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Kampanyaya katılım sağlayacak müşterilerin yalnızca Vakıfbank mobilde bulunan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' seçeneğine tıklaması ile katılım sağlayabileceği belirtirdi.
Kampanya 1 Mayıs ve 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olmaktadır. Kampanyaya alışverişlerinizden önce ya da sonra katılım sağlayabilirsiniz.

vakifbank-akaryakit-kampanya.jpg

Kampanya süresinde kazanılan Worldpuan'lar ise 7 Haziran 2023 tarihine kadar bireysel ve kullanımı açık olan kredi kartına yüklenecek. Yüklenen puanlar ise bir gün sonra aktif edilecek. Karta tanımlanan puanların son kullanım tarihi ise 22 Haziran 2023 olarak belirtildi. Kullanılmayan puanlar ise 23 Haziran 2023 tarihinde geri alınacak.
Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir. Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN