T.C kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! 90.000 TL ödeme yapılacak! Hesaplarınızı kontrol edin

T.C kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! 90.000 TL ödeme yapılacak! Hesaplarınızı kontrol edin

T.C kimlik numarasının son rakamı 0, 2, 4, 6 veya 8 olanlar dikkat. O kampanyanın tüm detayları paylaşıldı.24 ay vade seçeneği ile o ödemeli özel yararlanabilirsiniz. İşte kampanyanın detayları…

Vakıfbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda T.C kimlik numarasını son rakamları 0, 2, 4, 6 veya 8 olan kart sahiplerine özel yeni bir kampanya yapıldığı duyuruldu. Kampanya kapsamında belirlenen şartları sağlayan müşterileri 24 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi sunulacak. Vakıfbank kartı bulunan tüm müşteriler nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılayabilecek. İşte kampanyanın detayları…

90.000 TL'YE KADAR ÖDEME

Türkiye'de en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank yeni açıklaması ile yüzleri güldürdü. Kampanya kapsamında başvuruda bulunmak isteyen müşteriler Vakıfbank şubesine giderek ya da Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilecek. Uygun şartları sağlayan kart sahipleri kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilecek. Başvurunu onaylanması durumunda 90.000 TL'ye kadar kredi sağlanacak.

vakifbank-3.jpg

Vakıfbank kartı bulunan müşterilerin ihtiyaç kredisi avantajlarından yararlanabileceğinin altı çizildi. 90.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınızın karşılanması için VakıfBank'ın sunduğu Kredi kampanyasını değerlendirmeniz gerekiyor. Başvuruda bulunacak müşteriler şubelerden veya dijital platformlar üzerinden fırsatı değerlendirebilecek. Vakıfbank müşterileri uluslararası standartlarda hizmet sunarken kişiselleştirilmiş çözümler ve geniş hizmet ağı ile müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyor.

para-hesap.jpg

VAKIFBANK'TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

T.C kimlik numarasından son rakamlarına göre belirlenen fırsat kapsamında müşteriler hızlı ve kolay bir şekilde hizmet alabilecek. Kolay ihtiyaç kredisi kapsamında bankanın müşteri odaklı yaklaşımı ve geniş hizmet nakite ihtiyacı olan vatandaşları da cezbediyor. Kampanyadan Vakıfbank kart sahipleri yararlanabilirken başvuruda bulunarak 90.000'ye kadar kredi imkânından yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN