Tarım destek ödemesi yattı mı,ne zaman yatacak? 2022 Tarım destek ödemeleri sorgulama

Tarım destek ödemesi yattı mı,ne zaman yatacak? 2022 Tarım destek ödemeleri sorgulama

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de tarım destek ödemeleri ile ilgili oldu. Peki tarım destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarım destek ödemeleri ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin duyurduğu ve çiftçilik ile uğraşan vatandaşları heyecanlandıran tarım destek ödemeleri en çok araştırılan ve merak edilen konulardan biri oldu. İnsanların merakla araştırdığı tarım destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarım destek ödemesi kapsamında ne kadarlık bir yardım yapılacak? Tarım destek ödemeleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tarım destek ödemeleri

Çiftçilik ile uğraşan vatandaşları oldukça sevindiren tarım destek ödemelerinin Bakan Kirişçi tarafından 5 Ağustos günü akşam saat 18.00'den sonra yatırılacağı açıklandı. Tarım destek ödemesi almaya hak kazanan vatandaşlar aynı gün ATM üzerinden destek ödemelerini çekebilecekler.

Tarım Destek Ödemeleri

Tarım destek ödemeleri ne kadar

Tarım destek ödemeleri Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklamalara göre şu alanlarda yapılacağı duyuruldu; çiğ süt desteği 758 milyon 766 bin 281 TL, hayvan gen kaynakları 1 milyon 102 bin 570 TL, kırsal kalkınma yatırımlarının desteği 39 milyon 399 bin 326 TL, uzman eller proje desteği 9 milyon 796 bin 707 TL ve büyükbaş hayvan hastalıkları tazminatı 24 milyon 579 bin 214 TL olacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarım destek ödemeleri ile ilgili sosyal medya hesabından ; "833 milyon 644 bin 98 TL olan tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN