Yüzde 50 indirim müjdesi! Su faturaları yarı yarıya azalacak... Müthiş kampanyayı büyükşehir belediye başkanı duyurdu

Yüzde 50 indirim müjdesi! Su faturaları yarı yarıya azalacak... Müthiş kampanyayı büyükşehir belediye başkanı duyurdu

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte vatandaşların alım gücü düşmüş ve geçim sıkıntısı etkisini iyice arttırmış durumda. Bu zorlu süreçte vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devletten peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisine göre o ilde su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak. Sevindiren haberi büyükşehir belediye başkanı duyurdu. Başvuran herkes yararlanabiliyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası harekete geçen hükümetten peş peşe adımlar gelmeye devam ediyor. Sosyal yardım destekleri ile depremzedelerin yükü azaltılmaya çalışırken gelen son dakika bilgisi milyonlarca kişiyi sevince boğdu. O ilde su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacağı açıklandı. Güzel haberi belediye başkanı bizzat verdi. Başvuran herkes bu indirimden yararlanabiliyor. İşte detaylar haberimizde...

YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası destek paketleri tek tek açıklanmaya devam ediliyor. Gelen son dakika bilgisi milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Adana'da su kullanım bedeli ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yapılan duyuruya göre, kentte su kullanım bedeli 2 ay süreyle yüzde 50 ucuzlayacak. Açıklamayı bizzat Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

ghhghggh-9.jpg

BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU! YARI YARIYA AZALACAK

Müjdeli haberi vatandaşlara duyuran Karalar, yaptığı yazılı açıklamada depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

kkokjoj.jpg

Su faturalarında yüzde 50 indirim uygulanacağı belirten Karalar, "Su parasını almamak, borcu affetmek gibi bir yetkimiz yok. Daha önce afet döneminde su ücretlerini aşağıya çekmiştik. Böyle bir yetkimiz mevcut. Belediye Meclisimizde inşallah bunu geçireceğiz. İki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indireceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN