Ağustos ayı şans getirdi! KPSS 55 puanı olanlar belediyeye yerleşiyor! O tarihe kadar yapılacak

Ağustos ayı şans getirdi! KPSS 55 puanı olanlar belediyeye yerleşiyor! O tarihe kadar yapılacak

İş arayanlara Ağustos ayı şanslı geldi. O belediye KPSS 55 puanla personel alımı yapacak. Farklı kadro ve kontenjanlarla alım yapılacak. İşte belediye personel başvuru detayları…

Belediyeler tarafından yapılan güncel açıklamalar yakından takip ediliyor. Kılıçarslan Belediyesi kurum bünyesindeki eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla 657 sayılı devlet memurları kanuna göre personel alımı yapılacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılacak personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları ile birlikte kadro ve kontenjan sayılır da merak ediliyor. İşte belediye personel başvuru detayları…

PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Afyonkarahisar Kılıçarslan Belediyesi tarafından yapılan güncel açıklama ile birlikte yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. Belediye kapsamında yapılacak personel alım detayları merak ediliyor. Kılıçarslan Belediyesi kadroda 2 kişilik açık olduğunu belirterek başvuruların genel idare hizmetleri sınıfında olacağını aktardı. 10. dereceli kadroda lisans mezunu düz memur alımı ile birlikte lise mezunu şoför alımı yapılacak.

kilicarslan-belediyesi.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye kapsamında yapılacak personel alımlarında adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda yer alan şartları sağlaması gerekmektedir. Kılıçarslan Belediyesi kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşında tamamlamış olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması,
  • 2022 yılında yapılan KPSS sınavında lise için P94 lisans için ise P3 puan türünde en az 55 puana sahip olması şartlarını sağlaması gerekiyor.

Belediye kapsamında yapılacak personel alımları 11-13 Ağustos tarihleri arasında Kılıçarslan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacak. Belirlenen tarihe kadar adayların belgelerle birlikte bütün başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN