Aracı 3 yaşından büyük olanlar dikkat! 77 ilde geçerli: İşlemler artık daha kolay… Hemen yapan avantajı kapıyor

Aracı 3 yaşından büyük olanlar dikkat! 77 ilde geçerli: İşlemler artık daha kolay… Hemen yapan avantajı kapıyor

25 milyon araç sahibini ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Belirli dönemlerde yaptırılması zorunlu olan araç muayene işlemleri için tüm detaylar tek tek anlatıldı. Tüm işlemleri yapmak artık daha kolay olacak. İşte muayene işlemlerindeki tüm detaylar…

Her yıl araç sahiplerinin düzenli olarak yaptırması gereken muayene işlemleri TÜVTÜRK denetiminde gerçekleşiyor. Hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla araç muayene işlemlerinin önemi sık sık vurgulanıyor. Araç muayene işlemleri için TÜVTÜRK'ün yolunu tutan araç sahiplerine önemli bir açıklama yapıldı. Arıcı 3 yaşından büyük olanlar için işlemler artık daha kolay. Tam 77 ilde yapılıyor. İşte muayene işlemlerindeki tüm detaylar…

GEZİCİ İSTASYONLARDA YAPILIYOR

25 milyon araç sahibini ilgilendiren yeni düzenlemeler kapsamında TÜVTÜRK muayene işlemleri için daha hızlı ve kolay olan gezici istasyonları devreye aldı. Seyyar istasyonlardan randevu alarak muayene işlemlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar daha kolay bir hizmet almaktadır. Gezici istasyonlarda 3 yıldan eski aracı bulunan tüm sürücüler hizmet almaktadır.

tuvturk-muayene.jpg

MUAYENE İŞLEMLERİ YAPTIRILIYOR

3 yıldan eski aracı bulunan sürücülere çağrılarda peş peşe geldi. Araç sahiplerinin muayene işlemlerini yaptırması gerektiği belirtilirken seyyar istasyonlar üzerinden daha kolay bir hizmet sağlanacağı vurgulandı.

Türkiye'de 77 şehirde hizmet veren seyyar istasyonlar, yalnızca randevu ile çalışmaktadır. İşlemlerinizin daha hızlı ve düzenli olmasını istiyorsanız randevu alarak gezici istasyonlara gitmeniz gerekiyor.

tuvturk-gezici-istasyon.jpg

OTOMOBİL, TRAKTÖR, MOTOSİKLET…

Gezici istasyonlarda hizmet almak isteyen vatandaşlar binek otomobil, traktör ve motosiklet muayene işlemlerini yaptırabilmektedir. Hava destekli hidrolik fren sistemine sahip araçların muayenelerinin ise yalnızca sabit istasyonlar üzerinden yapılabildiği vurgulandı.

Egzoz gazı emisyon ölçümü ile birlikte sabit ve yetkilendirilmiş seyyar istasyonlardan da işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Traktör muayeneleri için tüm seyyar ve sabit istasyonlardan hizmet sağlanıyor.

TÜVTÜRK resmi internet sitesi üzerinden seyyar istasyonların hangi il ve ilçelerde bulunduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Randevu alabileceğiniz tarihleri de sistem üzerinden öğrenerek araç muayene işlemlerine daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN