Ayçiçek yağı o markette dip fiyattan satılıyor! 2 litre ayçiçek yağı fiyatına 5 litre alın: Stoklarda bitmek üzere...

Ayçiçek yağı o markette dip fiyattan satılıyor! 2 litre ayçiçek yağı fiyatına 5 litre alın: Stoklarda bitmek üzere...

İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen ayçiçek yağı fiyatlarında yeni bir indirim daha geldi. O market tarafında nyapılan indirim ile birlikte 2 litrelik ayçiçek yağı fiyatına 5 litrelik ayçiçek yağı alınıyor. Dip fiyattan satılan ayçiçek yağında stok bitmek üzere. Stokların ve indirim tarihinin sona ermesine az bir süre kaldı. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞINDA OKKALI İNDİRİM

Ayçiçek yağı indirimleri tüketiciler tarafından yakın takibe alındı. Son yıllarda ayçiçek yağında yapılan üst üste zamlar ile birlikte indirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu kez fırsat ayağına geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki çıkan savaş ile birlikte üretim maaliyetinin artması reyonlardaki fiyatlara da yansıdı.

Ayçiçek ağı fiyatlarındaki okkalı zam son aylarda gelen indirimler ile birlikte tarihe karıştı. Sürekli olarak yükselen enflasyon ile birlikte alım gücünde düşüş yaşayan vatandaş ayçiçek yağında yapılan dev indirim dikkat çekti.

Ramazan ayı ile birlikte indirim üstüne indirim alan ayçiçek yağında Ramazan ayı sonrasında da indirimler devam ediyor. CarrefourSA tarafından başlatılan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte evinde olan da olmayan da kapış kapış alıyor. Evine ayçiçek yağı stoklayan vatandaş marketin stoklarını bitirmek üzere.

maslo-06-1-xvxz.webp

AYÇİÇEK YAĞI DİP FİYATTAN SATILIYOR

CarrefourSA tarafından başlatılan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte fiyatlar dibi vurdu. Reyonlarda yer alan 1 LT, 2 LT, 5 LT ayçiçek yağları inanılmaz indirim ile birlikte alıcısını bekliyor. CarrefourSA tarafından duyurulan indirim sonrasında 5 litrelik ayçiçek yağı neredeyse 2 litrelik ayçiçek yağı fiyatına satılıyor.

İndirim listelerinden asla çıkarılmayan ürünlerden birisi haline gelen ayçiçek yağı CarrefourSA'nın indirim listelerinde er alıyor. Tüketicinin dikkatini kazanan indirimlerin sona ermesine kısa bir süre kaldı.

aycicek-yagi-fiyatlarina-zam-geldi-aycicek-yagi-kac-para-oldu-5-litrelik-aycicek-yagi-kac-para-oldu-aycicek-yagi-fiyatlarinda-son-durum-s9hg.webp

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMLERİ

CarrefourSA tarafından başlatılan ayçiçek yağı indirimi ise şu şekilde;

  • Yudum ayçiçek yağı 1 litre 48,50 TL’den 35,90 TL’ye
  • Orkide ayçiçek yağı 1 litre 47,90 TL’den 39,95 TL’ye
  • Kırlangıç ayçiçek yağı 2 litre 96,50 TL’den 69,75 TL’ye
  • Carrefour ayçiçek yağı 4 litre 108,75 TL’den 99,90 TL’ye
  • Komili ayçiçek yağı pet 4 litre 139,90 TL’den 119,90 TL’ye
  • Sırma ayçiçek yağı 4 litre 158,90 TL’den 119,90 TL’ye düştü.
  • Yonca marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 114.90 TL
  • Orkide marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 124.90 TL
  • Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağı 139.90 TL
  • Yudum marka 5 litre ayçiçek yağı 144.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN