Bakanlık kolları sıvadı! 18-35 yaş aralığında 550 personel alımı yapılacak! KPSS’li ve KPSS’siz…

Bakanlık kolları sıvadı! 18-35 yaş aralığında 550 personel alımı yapılacak! KPSS’li ve KPSS’siz…

2023 yılında personel alımları devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 550 personel alımı yapılacağı belirtildi. 18 ile 35 yaş aralığında KPSS şartlı ve KPSS şartsız personel alımları için düğmeye basıldı. İşte personel başvuru detayları…

Bakanlıklar bünyesinde yapılan personel alımları dikkat çekerken son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından personel alımı müjdesi verildi. Kurum bünyesindeki eleman eksikliğini gidermek amacıyla yapılan personel alımları kapsamında istenen başvuru şartları merak ediliyor.

SANAYİ BAKANLIĞI PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımlarının 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesine göre yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda adaylarda biz senden başvuru şartları şu şekildedir:

personel-alimi-aa-1.jpg

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunun bulunmaması,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması,
  • Erkek adaylarının askerlik görevini yapmış olması ya da askerlikle ilişiğinin bulunmaması şartları isteniyor.

Belirtilen şartları taşıyan adayların ilanına başvuruda bulunabileceği belirtirdi. Adayların başvuru yapacağı alana göre KPSS şartı istenip istenmediği de değişiklik göstermektedir. Belirlenecek kadrolar kapsamında KPSS şartsız ve KPSS şartlı alımlar yapılacaktır. Bakanlık tarafından yayınlanan ilanlar doğrultusunda tüm detaylar belli olacak.

personel-alimi-1.jpg

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenen personel alımları kapsamında adayların 18-35 yaş şartını sağlamış olması gerekmektedir. Bakanlık farklı kadrolarda personel alımı yapmayı planlarken Proje Personeli, Büro Personeli, Destek Personeli, Mühendis, Mimar ve Şehir ve Bölge Planlama kadrolarında alım yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN