Bu fırsat kaçmaz KPSS derdi yok! Orman Bakanlığı 1000 personel alıyor... İşte koşullar

Bu fırsat kaçmaz KPSS derdi yok! Orman Bakanlığı 1000 personel alıyor... İşte koşullar

Tarım ve Orman Bakanlığı, personel eksikliğini gidermek amacıyla yeni bir alım yapacağını duyurdu. Bakanlık, sosyal medya üzerinden kamuoyuna tam olarak 1000 geçici işçi alımı yapılacağını açıkladı. Bu alım, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kadrosunu güçlendirerek daha etkili bir şekilde hizmet verme amacını taşıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanlığı, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere 1000 personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Türkşeker AŞ fabrikalarında gerçekleştirilecek.

Alım yapılacak kadro listesi şu şekildedir:

404 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni

344 Kimya Teknisyeni

78 Makine Teknisyeni

42 Makine Bakım Onarım Teknisyeni

31 İş Makinaları Operatörü

28 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni

20 Tarım Makinaları Teknisyeni

18 İnşaat Teknisyeni

14 Elektrik Teknisyeni

11 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni

6 Metal Teknolojisi Teknisyeni

3 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni

BAŞVURU DETAYLARI NELER?

qq.jpg

Başvuru şartları ve detayları 11 Temmuz 2023 tarihinde İŞKUR'un resmi web sitesinde duyurulacak. Türkşeker fabrikalarında 6 ay süreyle istihdam sağlayacak olan geçici işçiler için başvurular, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden 11 Temmuz ile 17 Temmuz arasında yapılabilir.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı duyuruya göre, geçici işçi alımlarının başarılı adaylara hayırlı olması temenni edildi. Detaylı başvuru şartlarına İŞKUR'un resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN