Burası Meksika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü... Dişlerini geçirip avını acı içinde öldürüyor!

Burası Meksika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü... Dişlerini geçirip avını acı içinde öldürüyor!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Aç karınlarını doyurmak için dört bir yana yayılan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü. Uzmanlar acil durum ilan etti. Dişlerini geçirip avını acı içinde öldürüyor. Gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Paylaşılan görüntüler herkesi korkuttu. Burası Meksika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü. Uzmanlar bölgede yaşayanları son dakika olarak uyardı. Dişlerini geçirip avını acı içinde öldürüyor.

jhhjhj-64.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Dünyanın en zehirli yılanlarından olan Hopa engereği Artvin'den görüntülendi. Görenlerin tüyleri diken diken oldu.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bir arazide çekilen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Nesli tükenmek üzere olan ve dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan Hopa engereği Artvin'den yakalandı. Bu yılan tek zehri ile sağlıklı bir insanı anında felç edip öldürebiliyor.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI: AVINI ÖLDÜRMEDEN BIRAKMIYOR

Türkiye'de genellikle Karadeniz Bölgesi'nde yaşayan ve "Kafkas engereği" diye de bilinen Hopa engereğinin nesli tükenmek üzere. Bu yılan türü avını öldürmeden asla bırakmaz. Hatta bu hayvan zehri ile 250 kişiyi bile öldürebiliyor.

hgghgh-87.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum koduyla yeni bir uyarı yayımladı. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN