Burası Meksika değil Türkiye! Yola fırlayan kapkara yılanlar herkesi şoke etti... Yaptıklarını görünce ağzınız açık kalacak!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Burası Meksika değil Türkiye! Yola fırlayan kapkara yılanlar herkesi şoke etti. Yaptıklarını görünce ağzınız açık kalacak. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Yola fırlayan kapkara yılanlar herkesi şoke etti. Yaptıklarını görünce ağzınız açık kalacak. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu! O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Siirt'ten gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev kapkara yılanlar sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Siirt'te yaşayan bir vatandaş yürüyüş yaptığı sırada hayatının şokunu yaşadı. Köylü yol kenarında iki tane kapkara yılan gördü. Yılanlara yaklaşan vatandaş korkunç gerçeği görünce kaçacak yer aradı. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki iki yılanın çiftleşme dansı yaptığına şahit oldu.

KAPKARA YILANLAR YAPTIKLARIYLA ŞOKE ETTİ

Korkudan ne yapacağını şaşıran vatandaş hemen cep telefonunu çıkarıp o anlar anbean çekti. Görüntüleri izleyenler adresi Hindistan sandı. Ama Siirt olduğu duyulunca kimse şaşkınlığını gizleyemedi.

fgfggf-33.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN