Cumhurbaşkanı gençlere müjdeli haberi verdi! Herkes bedava yararlanacak

Cumhurbaşkanı gençlere müjdeli haberi verdi! Herkes bedava yararlanacak

Seçimlerin ardından yeni Kabine'yi açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gençlere bir müjde daha geldi. Kabine Toplantısı sonrası alınan kararı milyonlarca gence duyurdu. Erdoğan bundan sonra gençlere ücretsiz olacağını belirtti. Milyonlarca genci yakından ilgilendiriyor. Artık bedava kullanılacak!

Kabine Toplantısı'nın ardından gündeme dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere müjdeli haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjdeli haberi duyurarak ücretsiz olacağını açıkladı. İşte detaylar haberimizde...

CUMHURBAŞKANI GENÇLERE MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların önüne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, peş peşe müjdeli haberleri duyurdu. Erdoğan gençlere güzel haberi duyurdu ve bundan sonra ücretsiz olacağını açıkladı. Asgari ücret zammı ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında şunları söyledi:

"Türkiye'nin birliğini, dirliğini ve demokrasinin standartlarını yükseltecek adımları 85 milyon olarak hep birlikte atalım diyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrındaki yolculuğumuzu sivil, toplumumuzun tüm kesimlerinin paylaşacağı bir anayasa ile sağlayalım istiyoruz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Temmuz ayı engelli ve yaşlı aylıklarını erkene çekiyoruz. Kurban Bayramından önce bu vatandaşlarımızı sevindiriyoruz.

hghghg-2023-06-16t131304-120.jpg

Haziran ayında 19 milyar TL ihtiyaç sahiplerine ödeme yapacağız. Asgari ücret komisyonumuz toplantılarına başladı, görüşmeler sürüyor. Bütün tarafların içine sunacağı bir sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz. Memur artış oranları ile ilgili meclis sürecini yakında başlatıyoruz. Grubumuzun meclise sunacağı ilk çalışmamız bu olacaktır. Her bakanlık ile ilgili kapsamlı değerlendirmeler yaptık.

HERKES ÜCRETSİZ ŞEKİLDE YARARLANACK!

Gençlerimizin büyük ilgi gösterdiği yaz kampları, yaz spor kampları ve seyahatsever programlarımızı bu sene de devam ettiriyoruz. Eğitimde kaliteyi yükseltecek projelere önümüzdeki dönemde artık daha fazla yoğunlaşacağız. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin yetiştirme süreçlerini yeniden ele alıyoruz.

ghhg-9.jpg

Lisans programlarından, öğretmen istihdamı ve hizmet içi eğitime kadar tüm aşamaları Türkiye Yüzyılı'na uygun şekilde gözden geçireceğiz. TEKNOFEST gençliğinin yetişmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN