CZN Burak Taha Duymaz hakkında kötü haberi verdi! Acı haberi duyurdu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen binlerce binanın yerle bir olmasına ve binlerce vatandaşımızın enkaz altına kalmasına neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir, Taha Duymaz hakkında kötü haberi duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" tanımladığı 'Asrın felaketi'nde AFAD'tan yapılan son açıklamaya göre; 31 bin 643 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı yerle bir ederek bölgeyi adeta savaş alanına çevirdi.

Depremin hemen ardından 158 bin 165 afetzede bölgeden diğer illere tahliye edilirken bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

CZN ne demek? CZN Burak kimdir, nereli, kaç yaşında?

CZN BURAK KÖTÜ HABERİ VERDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın da Hatay'da enkaz altında kaldığı öğrenildi. Yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoranları bulunan CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir, Taha Duymaz hakkındaki kötü haberi vererek Tuymaz'ın hayranlarını üzüntüye boğdu.

Depremin ilk gününde bölgeye giderek Duymaz'ın ailesine destek olan CZN Burak, arama kurtarma çalışmalarını yürüten görevlilerle görüştü.

"7-8 GÜN GİBİ BİR SÜRECE İHTİYACIMIZ VAR"

Çalışmalarla ilgili bilgi veren görevli, Tuymaz hakkında kötü haberi vererek Duymaz'ın ancak 8 gün sonra enkaz altından çıkartılabileceğini vurgulayarak "Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN