Devlet Bahçeli’den kritik açıklama! O tarihi işaret etti! “Aynısını bekliyoruz”

Devlet Bahçeli’den kritik açıklama! O tarihi işaret etti! “Aynısını bekliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den kritik açıklama geldi. O tarihi işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, “Başsız kalmamak gerekir” ifadeleri ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kritik açıklamaları…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'da Defne Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli vatandaşları 28 Mayıs çağrısında bulunurken parlamenter sisteme dönülemeyeceğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ihtiyaç duyulduğunu belirten Bahçeli, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kritik açıklamaları…


DEVLET BAHÇELİ'DEN KRİTİK AÇIKLAMA

Deprem bölgesindeki birçok hastanenin Sağlık Bakanlığı kadrosunun üstün gayretleri ile tamamlandığını ve hizmete geçtiğini belirten Devlet Bahçeli, Defne Hastanesi'nin de bu hizmetlerden biri olduğuna değindi. Yeni hastanenin hayırlı ve uğurlu olmasını ifade eden Bahçeli, "Bütün bunların yapılabilmesi dünyanın hiçbir yerinde örneği görülmeyen başarının ortaya konması bundan sonra da devam etmelidir. 14 Mayıs seçimlerinde milletimiz iradesini ortaya koymuş, şimdi 28 Mayıs'ta yeniden bir seçime gidilmektedir.” ifadelerini kullandı.

devlet-bahceli.jpg

14 Mayıs'ta yapılan çalışmanın yarıda kalmaması gerektiğinin altını çizen Devlet Bahçeli, yüksek oranda sandığa gidildiğini ve yine gidilmesi gerektiğini ifade etti. 28 Mayıs'ta Türkiye'yi Başsız bırakmamak gerek ifadeleri ile dikkat çeken Devlet Bahçeli, yönetimin ve devletin yarıda kalmaması gerektiğini vurguladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Bu eserlerin devamını arzuluyorsanız Recep Tayyip Erdoğan diyebilmelisiniz?” açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN