DSİ’den yeni açıklama! En az 20.000 TL maaş ile alım yapılacak! İlkokul mezunu olan hemen başvuru yapsın

DSİ’den yeni açıklama! En az 20.000 TL maaş ile alım yapılacak! İlkokul mezunu olan hemen başvuru yapsın

Temmuz ayı itibariyle yapılacak personel alımları için açıklamalar peş peşe geldi. DSİ 20.000 TL maaş ile ilkokul mezunu personel alımı yapacak. İşte DSİ personel başvuru detayları…

Devlet Su İşleri kendi bünyesinde çalıştırmak üzere işçi alımı yapılacağını duyurdu. Alımların tam zamanlı kadroda yapılacağı belirtilirken sıhhiye tesisatçı alımı yapılacak. Personel başvuru şartları ile birlikte başvuru işlemleri hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte DSİ personel başvuru detayları…

DSİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

DSİ bünyesinde yapılacak personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları açıklandı. Adayların 18 yaşından büyük olması gerektiği belirtilirken 45 yaşını doldurmamış olması gerektiği de aktarıldı. Alımların en fazla lise mezunu adaylar arasından yapılacağı belirtilirken kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması gerektiği de hak vurgulandı. Başvuruda bulunacak adayların Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

dsi-alimlari.jpg

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU


Kurum bünyesinde çalışmak isteyen adaylar son başvuru tarihi hakkında araştırmalarına devam ediyor. İŞKUR üzerinden yapılacak başvuruların son tarihi 17 Temmuz 2023 olarak belirtildi. Adayların belirtilen şartları taşıması durumunda son başvuru tarihine kadar başvuru işlemlerini yapması gerekmektedir. Adayların Elazığ'da ikamet etmesi gerektiği aktarılırken eski hükümlü ya da terörle mücadelede yaralanan kişilerin de başvuru yapabileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN