Elleri ayakları kesilince korkunç gerçek ortaya çıktı! Herkesin evinde olabilir... O minik canlı hayatınızı kabusa çevirebilir

Elleri ayakları kesilince korkunç gerçek ortaya çıktı! Herkesin evinde olabilir... O minik canlı hayatınızı kabusa çevirebilir

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok hayvan yuvalarından çıkmaya başladı. Özellikle son dönemde yılan vakaları hızla artarken ABD'den gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Genç adamın elleri ayakları kesilince korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Herkesin evinde olabilir. O minik canavar hayatınızı kabusa çevirebilir! Hemen önleminizi alın.

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok yabani canlı kış uykusundan uyandı. Son dönemde yılan haberleri peş peşe gelirken bu sefer paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. ABD'nin Houston kentinde yaşayan Michael Kohlhof isimli adam, yakalandığı hastalıkla yatalak oldu. Genç adamın elleri ayakları kesilince korkunç gerçek ortaya çıktı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Herkesin evinde olabilir! O minik canlı hayatınızı kabusa çevirebilir.

ELLERİ VE AYAKLARI KESİLMEK ZORUNDA KALDI

ABD'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Apar topar hastaneye kaldırılan 35 yaşındaki Kohlhof, pire ısırığına bağlı olarak septik şoka girdi. Günlerce yoğun bakımda tutulan genç adamın elleri ve ayakları ampute edildi. San Antonio acil servisine kaldırılan Kohlhof, ayak parmaklarında his kaybı olduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra septik şoka girdiği öğrenilen Kohlhof'un yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

fggfgf-2023-07-23t090852-104.jpg

UZMANLAR UYARDI: HERKESİN EVİNDE OLABİLİR AMAN DİKKAT!

Talihsiz adamın annesi J'Leene Hardaway, doktorların oğlunun beyin ölümünden kaygı duydukları için kendisini çağırdığını ifade etti. Kohlhof'un erkek kardeşi Gred ise abisi için "Bir ya da iki kez ölümden döndü" dedi. 11 gün boyunca yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veren adam verdiği mücadeleden galip çıksa da kullandığı ilaçlar yüzünden el ve ayaklarında kangren oluşumu gözlendi.

hghghg-2023-07-23t090910-704.jpg

KORKUNÇ GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Kohlhof'un bu duruma neden düştüğü ise doktorların tedavi sonrası yaptığı açıklamada öğrenildi. Pire ısırığına bağlı olarak vücudunda tifüs hastalığı saptanan Kohlhof, teşhis konana kadar ciddi bir semptom göstermedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN