Elon Musk'un neden Türkiye'ye göz diktiği ortaya çıktı! Meğer bütün derdi o madenmiş: Tesla işi fasa fiso çıktı

Elon Musk'un neden Türkiye'ye göz diktiği ortaya çıktı! Meğer bütün derdi o madenmiş: Tesla işi fasa fiso çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz haftalarda görüşen Elon Musk'un asıl hedefi ortaya çıktı. Tesla ve Space X'in kurucusu Musk, Türkiye'deki ilgisinin nedeni o madenden dolayıymış. Türkiye'de adım attığınız her yerde bulunan o madenin peşine düştü. İşte tüm detaylar...

Dünyaca ünlü, Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdi. Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul toplantısı sırasında New York'ta yaşanan görüşmenin arka yüzü ortaya çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEKNO FEST'E DAVET ETTİ

Yerli ve milli elektrikli otomobil TOGG'un asfalta çıkmasıyla birlikte, Tesla'nın da Türkiye yollarında yer aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla'nın yedinci fabrikasını kurması için Türkiye'yi işaret etmişti. Erdoğan, ilerleyen zamanlarda uzay programı kapsamında atılacak yeni adımların Space X ile iş birliği imkanlarının olduğuna değinmişti. Elon Musk'u Tekno Fest'e davet etti.

Önümüzdeki yıl düzenlenecek Tekno Fest'e bizzat katılacak olan Elon Musk, yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle beklediğini paylaştı.

1030930825-0-36-1200-790-1920x0-80-0-0-ee460656c025c530ac557c70dcfbb7bb.jpg

ELON MUSK O MADENİN PEŞİNDE!

Space X ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Türkiye'ye olan ilgisi ise gözler önüne serildi. Paylaşılan iddialara göre, Elon Musk başka bir amaçla Türkiye'ye ilgi duyuyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu tarafından paylaşılan iddiaya göre, Türkiye'ye ilgisi olan Musk'un bir madenin peşinde olduğu söylendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Kurtoğlu, "Yakınlarda Amerika’da farklı “mahfillerle” sohbet etme imkanı buldum. Elon Musk Türkiye'nin her yerinden fışkıran madene göz dikti! Meğer ilgisi bu yüzdenmiş Amerikalı dostum ilginç bir düşüncesini dile getirdi. ”Elon Musk’ın Türkiye sevgisinin altında küresel BOR rezervine sahip olmanız var. Zira otomobil elektrikliden Hidrojene evrilecek ve temeli bor dedi” sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN